Çar. May 1st, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin dayanağı ile Kocaeli Livaneliler Derneği tarafından Seka Kamp’ta düzenlenen Artvinliler Buluşması programı geniş iştirakle gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM

Kocaeli Livaneliler Dernek Lideri Murat Soyer’in konut sahipliğinde ki Artvinliler Buluşmasına, Kartepe Belediye Lideri Av. M.Mustafa Kocaman, Lastik-İş Sendikası Genel Lideri / Kocaeli Artvinliler Vakfı  (KAV) Lideri Alaaddin Sarı, AK Parti Kartepe İlçe Lideri Sadık Yılmaz, CHP Kartepe İlçe Lideri Hasan Bayrak, BBP Kartepe İlçe Lideri Ali Oktay, İSU Kartepe Şube Müdürü İhlas İlteriş Demir, KBB Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü Samet Şengöz, ünite müdürleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

3 BİN KİŞİLİK ARTVİN DÖNERİ İKRAM EDİLDİ

Artvinli sanatçı Yusuf Korkmaz’ın sahne aldığı aktiflikte Artvinliler doyasıya eğlenirken iştirakçilere 3 bin kişilik Artvin Döneri, ayran, çay ve su ikramında bulunuldu. Aktiflikte ayrıyeten küçük iştirakçilere biner adet defter ve kalem, 500 adet de top dağıtıldı.

HER VAKİT YANINIZDAYIZ

Kocaeli Livaneliler Dernek Lideri Murat Soyer, “Her vakit olduğu üzere daima beraberiz. Yeterli günde makus günde birlik, beraberlik içerisindeyiz. Bugünde bir aktiflik yaparak bir ortada olalım istedik. Hem bir piknik yapalım hem de Deniz bebeğimize dayanak çıkalım istedik ve bu türlü bir aktiflik yaptık. Bize her vakit ulaşabilirsiniz. Hepinizi seviyorum” dedi.

DEĞERLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ

Kartepe Belediye Lideri Av. M.Mustafa Kocaman, “Bizi biz yapan birliğimiz beraberliğimiz kıymetlerimiz, tarihimiz. Şayet bizi biz yapan kıymetleri unutursak ve kaybedersek bilesiniz ki biz de yok oluruz. O nedenle kültürümüzü, geçmişimizi, tarihimizi, örf ve adetlerimizi unutmamamız gerekiyor. İşte sivil toplum kuruluşlarımızın, hemşehri derneklerimizin olduğu etkinlikler. Bu manada o kadar değerlidir. Ülkemizin 81 vilayetindeki herkes çok pahalı. Biz bir ve bir arada olabildiğimiz için bugün huzurla, bu bayrak ve ezanın gölgesinde yaşayabiliyoruz. Bugün birbirimize sahip çıktığımız için bu topraklarda barış içerisinde yaşayabiliyoruz. Buradan dernek ve vakıf liderlerine teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimiz Tahir Büyükakın’ın sizlere selamı var onu iletmiş olayım. Büyükşehir belediyemizle birlikte tüm sivil toplum kuruluşlarımıza dayanağımız devam etmektedir” tabirlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen