Cts. May 18th, 2024


Kartepe Belediyesi’nin dayanaklarıyla Eşme Ahmediye Mahallesi’nde geniş iştirakle “Köy Cemiyeti” düzenlendi. Mahalle meydanında yapılan programa Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Lideri Sadık Yılmaz, belediye lider yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

HER VAKİT BERABERİZ

Programda konuşan Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman “Sizler geçmişlerinizi unutmuyorsunuz. İnşallah bizleri ve sizleri de hatırlayan arkamızdan Kuran okuyanlar nasip olur. Bu dünyaya imtihana geldik. Ortada ki gerçek mevtin olduğudur. Kalp kırmamak, bağışlayıcı olmak lazım. Kültürümüzü, geçmişimizi unutmamalıyız. Birlik ve beraberliğin örneğini burada görüyoruz. Klasik Köy Cemiyeti Programında dinlediğimiz Kuran-ı Kerim Tilaveti ile kalplerimize iyilik sağlanmasına vesile olan tüm hemşehrilerimize kalpten teşekkürlerimi iletiyor; birlik ve beraberliğimizliğin daim olmasını temenni ediyorum. Her vakit bir ortada olduk, bundan sonrada olacağız” açıklamasında bulundu.

DUALAR EDİLDİ

Eşme Ahmediye Mahallesi meydanında yapılan programda şehitlerimiz, gazilerimiz ve hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunurken, daima birlikte dualar edildi. Programın sonunda ikramlar yapıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen