Sal. Nis 30th, 2024


Konyaaltı Sahili’nde yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Manisiz Plaj engelli turistlerin de gözdesi oldu. Yerli ve yabancı tatilciler plajdan aldıkları hizmete tam not verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manisiz Plajı, yerli ve yabancı konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Konyaaltı Kıyısı’nda hizmet veren Manisiz Plaj, Antalyalıların yanı sıra kente tatile gelen yerli ve yabancı engelli bireylerin de tercihi oluyor. Tatil keyfini Manisiz Plaj’da yaşayan denize kolay erişebilmenin memnunluğunu yaşıyor. 

 

DENİZ ULAŞIM KOLAYLIĞI

Engelli bireyler, cankurtaran ve misyonlu işçinin yardımıyla plaja asansör sistemi yahut özel rampalı platformlar aracılığıyla kolaylıkla denize erişebiliyor. Bu sayede denize rahatlıkla ulaşabilen engelli bireyler, Akdeniz’in serin sularının tadını çıkarıyor. Manisiz Plaj yabancı konukların de tatillerini memnun geçirmelerine imkan sağlıyor.

 

GÜNLÜK 1500 VATANDAŞ ZİYARET EDİYOR 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Fatin Iltar, manisiz plajın gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, “Plajımıza dünyanın her yerinden engelli beşerler geliyor. Gelen turistler de hizmetten epey mutlu.  Eylül ayı prestijiyle hafta sonu 1500 civarı engellimize hizmet vererek onların da memnun olmalarını sağlıyoruz” dedi. 

 

TURİSTLER MEMNUN

Almanya’dan tatil için gelen Durali ve Yasemin Tunç çifti ise Engeliz Plajda korkmadan denize girdiklerini tabir etti. Plajın girişinde güler yüzle karşılandıklarını tabir eden Tunç çifti “Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireyleri düşünmesi ve bu hassasiyeti çok güzelimize gitti. Çalışanlar her seferinde güler yüzle karşılıyor. Denize korkmadan giriyoruz, cankurtaranların yakınlarda olması ise itimat veriyor. Plajda müspet bir güç olduğunu hissediyoruz ve sık sık gelip saatlerce kalıyoruz. Emeği geçen liderimiz Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen