Cum. May 3rd, 2024


Milas genelindeki ağaç ve çalı kümelerinin kente daha estetik manzara kazandırması maksadıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe ünitesi tarafından başlatılan budama çalışmaları, üniteye bağlı çalışanın özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor. Çalışmalar doğrultusunda park, mesire alanı, ağaçlandırma alanları, kavşak ve yol kenarlarında bulunan ağaçların form budaması yapılıyor. 

Milas Belediyesi takımlarınca yürütülen budama çalışmaları ile ağaçların gerçek ve estetik bir biçimde şekillendirilmesi sağlanarak, ağacın sıhhatinin ve dayanıklılığının artırılması hedefleniyor.

Çevre düzenleme ve bakım çalışmalarıyla, ilçe halkının tabiatla iç içe yaşamasını sağlayarak ömür kalitesini artırmayı hedefleyen Milas Belediyesi, öte yandan da estetik açıdan hoş ve sistemli yeşil alanlar oluşturarak ilçenin güzelleşmesine ve mahalle sakinlerinin daha sağlıklı bir etrafta yaşamasına katkıda bulunuyor. 

Güven Park, 29 Ekim Parkı, Sultan Park, Kuyulu Park, Boğaz Kent Parkı, Efe Kent Parkı ve Menteş yürüyüş yolundaki ağaçların budama çalışmalarını tamamlayan gruplar, kent merkezi ve etraf mahallelerdeki budama çalışmalarını iş programına nazaran sürdürmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen