Paz. May 12th, 2024


İş operasyonlarını pratikleştirme gereksinimi duyan MSP’ler için Acronis Advanced Automation kullanıma sunuldu. Küçük ve orta ölçekli MSP’ler için özel olarak tasarlanan yeni bulut merkezli platform, müşteri faturalandırmasını güzelleştirerek karmaşıklığı azaltıyor. Kolay break-fix hizmetleri ve kontrat idaresi üzere birçok süreci kolaylaştıran Acronis Advanced Automation, geliri ve müşteri itimadını en üst düzeye çıkarıyor. Bulut platformu, MSP’lerin operasyonel süreçlerine yeni bir yaklaşım getiriyor.

 

Ürünlerini, teslimat modellerini ve katma kıymet hizmetlerini yenilemeye odaklanan MSP’ler için ortak bir zorluk olan karmaşıklık, Acronis Advanced Automation sayesinde son buluyor. Küçük ve orta ölçekli MSP’ler için özel olarak tasarlanan yeni bulut merkezli platform, MSP’lere yanılgısız faturalandırma, otomatik vakit takibi ve müşteri memnuniyeti üzere iş büyümesini destekleyecek güçlü yetenekler sunuyor. 

 

Siber muhafaza alanında global bir önder olan Acronis’in CEO’su Patrick Pulvermueller, BT sanayisinde özgün otomasyon tahlilleri için yeni kullanım alanlarının ortaya çıktığını belirterek, “Acronis, dünyanın dört bir yanındaki MSP’lerin operasyonlarını otomatikleştirmelerine ve bilgiye dayalı kararlar almalarına imkan tanıyan bir eser sunuyor. Acronis Advanced Automation, startup olarak ortaya çıkan yahut gelişerek büyümeye devam eden hizmet sağlayıcıların yönetilen hizmet işlerini denetim etmelerine ve büyütmelerine yardımcı oluyor. Cyber Protect Cloud çözümümüze inovatif otomasyon araçları eklemeye devam etmekten ve MSP’lerin işlerini büyütmelerine yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu. 

 

“Acronis Advanced Automation Faturalama Sürecimizi Otomatikleştirdi” 

 

Mevcut Acronis MSP iş ortaklarının yanı sıra yeni bir MSP işi kuranlar için de kullanılabilir olan Acronis Advanced Automation, mahallî otomasyon tahlilleri ve yeni kullanım alanları sunuyor. Bulut merkezli platformdan yararlanan telekom hizmeti sağlayıcısı Racom Business Lideri Alex Presman, “Acronis Advanced Automation faturalama sürecimizi otomatikleştirdi. Bu tahlilin, QuickBooks ile irtibat kurarak fatura ve data transferini kolay hale getirmesinden memnuniyet duyuyoruz.” tabirlerini kullandı. 

 

Acronis Advanced Automation’ın 5 Faydası

 

Advanced Automation MSP’lere kusursuz faturalar, entegre bir hizmet masası, otomatik vakit takibi ve abonelik tabanlı hizmetler için dayanak dahil olmak üzere iş büyümesini artıracak güçlü yetenekler sunuyor.

 

1. İş verimliliğini artırma:  Gelişmiş Otomasyon, MSP’lerin iş akışlarını kolaylaştırmasına, tekrarlayan misyonları otomatikleştirmesine ve manuel çabayı azaltmasına yardımcı olarak yüksek kıymetli faaliyetlere daha fazla odaklanılmasını sağlıyor. 

            

2. İş operasyonlarında daha az aksaklık: Acronis Advanced Automation, üretkenlik, teslimat, faturalandırma üzere hususlarda dayanağı kolaylaştırıyor ve abonelik tabanlı hizmetlere geçiş noktasında yardımcı oluyor.

 

3. Geliştirilmiş üretkenlik: Advanced Automotion müşteri bilgilerini, takviye taleplerini, projeleri ve faturalandırmayı yönetmek için tek bir platform sağlıyor. Böylelikle MSP’ler vakitten ve emekten tasarruf ederek daha süratli ve daha tesirli hizmetler sunma imkanı buluyor.

 

4. Gelişmiş müşteri ve çalışan memnuniyeti sağlama: Acronis Advanced Automation, MSP’lerin müşteri etkileşimlerini daha düzgün yönetmelerine, bağlantısı ve cevap verebilirliği geliştirmelerine yardımcı olurken tıpkı vakitte çalışanların iş operasyonlarına dayanak olarak müşteri ve çalışan memnuniyetini arttırıyor.

            

5. Daha fazla kârlılık: Bulut merkezli otomasyon, süreçleri otomatikleştirerek manuel çabayı azaltıyor. Böylelikle MSP’ler vakitten tasarruf ederek operasyonel verimliliklerini artırıyor ve daha fazla kar elde ediyor. 

 

Acronis Hakkında

 Acronis, çağdaş dijital dünyanın güvenlik, erişilebilirlik, zımnilik, özgünlük ve güvenlik (SAPAS) zorluklarını çözen entegre, otomatik siber müdafaa sağlamak için data müdafaa ve siber güvenliği birleştirir. Hizmet sağlayıcıların ve BT profesyonellerinin taleplerine uygun esnek dağıtım modelleri ile Acronis, yapay zeka ile güçlendirilmiş yeni kuşak antivirüs, yedekleme, felaket kurtarma ve uç nokta müdafaa tahlilleri ile bilgiler, uygulamalar ve sistemler için üstün siber muhafaza sağlar. En son makine zekası ve blok zinciri tabanlı kimlik doğrulama teknolojileri ile desteklenen gelişmiş makus maksatlı yazılımdan müdafaa ile Acronis, buluttan hibrit ve şirket içi ortama kadar her şeyi düşük ve öngörülebilir bir maliyetle korur.

 

Acronis, Singapur’da kurulmuş bir İsviçre şirketidir. Yirmi yıllık yenilikçiliğini kutlayan Acronis’in 45 lokasyonda 2.000’den fazla çalışanı bulunmaktadır. Acronis Cyber Protect tahlili 150’den fazla ülkede 26 lisanda mevcuttur ve 16.000 servis sağlayıcı tarafından 750.000’den fazla işletmeyi korumak için kullanılmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen