Pts. Eki 14th, 2024

Nilüfer Belediyespor Kulübü Yüzme Kadrosu, farklı kategorilerde gerçekleştirilen Türkiye şampiyonalarına başarısıyla damga vurdu. Nilüfer Belediye Lideri Turgay Erdem’i ziyaret genç yüzücüler, muvaffakiyet sevincini paylaştı.

Nilüfer Belediyespor Kulübü, farklı spor branşlarında elde ettiği başarılara yenilerini ekledi. Geçen yıl aralık ayında Türkiye’nin çeşitli kentlerinde, farklı yaş kategorilerinde gerçekleştirilen şampiyonalarda uğraş eden Nilüfer Belediyespor Yüzme Grubu, başarılarıyla gururlandırdı.

Gaziantep’de gerçekleştirilen Yıldız Genç Açık Yaş Ulusal Grup seçmelerinde gayret eden Duru Barışoğlu, 200 metre sırtüstü tarzda Türkiye birincisi olurken, 100 metre ve 50 metre sırtüstü tarzda Türkiye ikincisi oldu. Barışoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen 13-15 Yaş Ferdî Türkiye Şampiyonası’nda da, 200 metre sırtüstü tarzda birinci, 100 metre ve 50 metre sırtüstü tarzda de ikincilik elde etti.

Trabzon’da düzenlenen 11 Yaş Gelişim Projesi Türkiye Finali Şampiyonası’nda çaba Ilgaz Arslan 50 metre, 100 metre ve 200 metre kurbağalama tarzda Türkiye birincisi olurken, Elifnaz Turan da 50 metre kurbağalamada Türkiye birincisi, 100 metre kurbağalamada da Türkiye ikincisi oldu.

Nilüfer Belediyespor, bayrak yarışlarında da başarılı sonuçlar elde etti. Eymen Şentürk, Ilgaz Arslan, Ege Yılmaz ve Buyruk Çakıcı’dan oluşan bayrak erkek kadrosu ile Ecrin Karakoç, Ilgaz Arslan, Ege Yılmaz ve Elifnaz Turan’dan oluşan bayrak mix ekibi, 4×50 metre karışıkta Türkiye ikincisi oldular.

Turnuvalarda Nilüfer’i başarılarıyla temsil eden atletler, antrenörleri Tayfun Terim ve Aslı Şakar ile birlikte Nilüfer Belediye Lideri Turgay Erdem’i makamında ziyaret ederek, sevinçlerini paylaştı. Nilüfer Belediyespor Yüzme Takımı’nın elde ettiği başarılarla gururlandıklarını belirten Lider Turgay Fazilet, antrenör ve atletleri kutladı. Atletlerin, çalışmalarını en uygun kaidelerde sürdürmeleri için tesislerde yenilemeler yapıldığını tabir eden Lider Fazilet, Ulusal gruplara sporun çeşitli branşlarında başarılı atletler yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi. Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, antrenör ve atletleri başarılarından ötürü ödüllendirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen