Cum. Tem 26th, 2024

Elektrik dağıtım hizmetinin kaliteli, daima ve etrafa uyumlu bir biçimde sunulması için çalışmalarını sürdüren Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), çetin kış şartları için hazırlıklarını tamamladı.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak vilayetlerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan ve hizmet verdiği vilayetlerin hak ettiği yeni, çağdaş, çağdaş bir altyapı kavuşması amacıyla faaliyetlerine devam eden OEDAŞ, araç filosunu genişleterek 140 adet arıza bakım tamirat araca yükseltti. OEDAŞ grupları hizmet verdiği vilayetleri karış karış gezerek kış soğukları öncesinde yaklaşık 60 bin adet armatürün ve 7.100 kilometre alçak ve orta tansiyon çizgisinin bakımını gerçekleştirdi. 652 adet de trafonun bakımını yapan OEDAŞ, hem teknik alt yapısı hem de alanında uzman çalışanları ile kış aylarında abonelerine daima ve kaliteli elektrik hizmeti verebilmek için çalışmalarını tamamladı.

Zorlu kış kaideleri karşışında hazırlıklarımız tamamlandı

OEDAŞ Yöneticisi Muzaffer Yalçın, “Tüm dağıtım sistemini en yeni teknolojilerle geliştiriyor, hizmet verdiğimiz vilayetlerin elektrik arzını sağlıklı bir formda gerçekleştirme hedefiyle yıl boyunca bakımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Şiddetli kış koşulları birçok bölgede olduğu üzere hizmet verdiğimiz bölgede de çalışmaları güç duruma sokabiliyor. Tüm kuvvetli şartlarına karşın kaliteli ve kesintisiz güç sağlamak hedefi ile kış hazırlıklarımızı tamamladık. Her yıl özverili çalışmalarıyla vatandaşlarımızın ve lokal idarelerimizin de takdirini toplayan OEDAŞ takımlarımız aldıkları teorik ve uygulamalı eğitimlerle bu sene de şiddetli kış kaidelerine karşı hazır durumdalar. Bunun yanı sıra bakımlarını yaptığımız tansiyon sınırlarımız, trafolarımız ve araçlarımız sayesinde kış aylarını problemsiz formda geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen