Paz. May 19th, 2024

Öğrencilerle birlikte ‘KEŞİŞME: Güzel Ki Varsın Eren’ sinemasını izleyen Lider İbrahim Sandıkçı, birlik ve beraberlik bildirisi verdi.

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle birlikte ‘KEŞİŞME: Düzgün Ki Varsın Eren’ sinemasını izledi. Sineması hoş ve etkileyici bulduğunu söyleyen Lider İbrahim Sandıkçı, böylesine hoş bir sineması öğrencilerle birlikte izlemekten büyük memnunluk duyduğunu tabir etti. “Perdeye yansıtılan gerçek bir olayı daima birlikte izledik” diyen Lider Sandıkçı; doğusu batısı, kuzeyi güneyi ile ülkemizin her yerinde halkımızın asırlardır kardeşçe yaşadığını belirtti.

Sandıkçı, gençlere verdiği kelamı tuttu

Geçtiğimiz hafta “Başkana Soru-Yorum” isimli programda 15 Temmuz Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir ortaya gelen Lider İbrahim Sandıkçı, gençleri “KESİŞME: Düzgün Ki Varsın Eren” sinemasına götürme kelamı vermişti. Okul yönetimci ve öğretmenleri eşliğinde tüm öğrencileri sinemaya götüren Lider İbrahim Sandıkçı gençlere verdiği sinema kelamını yerine getirdi. Gençlere yönelik proje ve etkinliklere büyük ehemmiyet verdiklerini lisana getiren Lider Sandıkçı, “Bizler bugünün gençlerine sahip çıktığımız sürece ülkemizin geleceğine de yarın onlar sahip çıkacaktır. Onlar ne kadar donanımlı ve nitelikli yetişirse gelecekte ülkemizde o kadar memnun ve müreffeh yaşarız” diye konuştu. Sineması izlemekten büyük memnunluk duyduğunu söz eden öğrenciler sinema sonunda Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etmeyi unutmadı.

“Asırlardır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz”

Doğusu batısı, kuzeyi ve güneyi ile ülkemizin tüm coğrafyasında yaşayan vatandaşların asırlardır kardeşçe yaşadığına ve bu kardeşliğin kıyamete kadar süreceğine vurgu yapan Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı “Hain emeller peşinde olan güruhlar her vakit olacak. Bunlar dün vardı, bugün de var, yarın da olacak. Lakin kıymetli olan bizim bütün vatandaşlar olarak birlik ve beraberliğimizi korumamızdır” diyerek birlik iletisi verdi. Lider İbrahim Sandıkçı, şunları söyledi: “Filmde anlatılanlar çok da eski değil; 2017 yılında yaşandı. Bundan dört yıl evvel bu ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden teröristlere karşı genci, yaşlısı, çocuğu, resmi vazifelisi, askeri ve polisi ile bu ülkenin tüm ferdinin topyekûn biçimde verdiği bir gayretin anlatımıydı. Sinemadaki bu operasyonda şehit olan Eren’imize, Ferhat Gedik komutanımıza ve mukaddesat uğruna bir an bile tereddüt etmeden canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz de ‘İyi ki varsın Eren’ diyoruz.”

‘KESİŞME: Düzgün Ki Varsın Eren’ sinemasında Trabzon’un Maçka ilçesinde Mehmetçik’in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in gerçek hayat kıssası anlatılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen