Pts. May 13th, 2024

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo, FMCG kesiminde öncü olarak klâsik promosyon ekosistemini dijitalleştirmek üzere hayata geçirdiği KazandıRio uygulamasını, 360 derece tüketici platformu olma vizyonuyla büyütmeyi amaçlıyor. PepsiCo; kullanıcıları direkt tanıma ve irtibata geçme imkanı sunan KazandıRio Hackathon ile öğrencileri ve kodlayıcıları, bu doğrultuda mevcuttaki iş akışı ile ilgili meseleleri çözmeye, yeni fikirler üretmeye teşvik etmeyi amaçlayan 48 saatlik bir kodlama müsabakası başlatıyor. KazandıRio Hackathon için müracaatlar, 25 Aralık 2021’de sona erecek.

Hackquarters tarafından tasarlanan ve adesso’nun da takviyesi ile uygulanan programla; uygulanabilir ve inovatif iş fikirleri ve eser konseptleri oluşturmak için büyük kentlerdeki lokal teknoloji topluluklarını birbirine bağlamak, şirketler için kıymetlendirme sürecini kolaylaştıracak yetenekleri belirlemek ve güçlü takımları deneyimleme fırsatı yaratmak, dala spesifik yeni ticari fırsatlar yaratmak ve bu fırsatların pazara açılma suratlarını artırmak amaçlanıyor.

PepsiCo’nun ‘Tüketici Odaklı’ olma vizyonuyla, 7-9 Ocak 2022 tarihleri ortasında gerçekleşecek müsabakada iştirakçilerden, hackathon kapsamındaki projelerin muhtaçlık alanlarına yönelik tahlil teklifleri üretmeleri istenecek.

KazandıRio Hackathon’un birinci seçilen kümesi 35 bin TL’lik mükafatın sahibi olurken, ikinci küme 25 bin TL ve üçüncü olan küme ise 15 bin TL’lik ödül kazanacak.

Geleneksel promosyon ekosistemi, bir start-up takım yapısı ile hayata geçirilen KazandıRio ile dijitalleştirildi. PepsiCo, Türkiye’de tüketiciler ile bakkalları tek bir platformda birleştiren birinci FMCG şirketi oldu. Bu teşebbüs, bölümde öncü olarak PepsiCo’nun promosyon süreçlerini aktif bir biçimde yönetmesini ve verimlilik oluşmasını sağladı. Klâsik promosyon dünyasını dijitalleştirmek üzere hayata geçen KazandıRio, artık 360 derece tüketici platformu oluyor! Kullanıcıları direkt tanıma ve bağlantıya geçme imkanı sunan KazandıRio PepsiCo globalde aldığı mükafatlar, öteki ülkelere ilham kaynağı olmasıyla birlikte Türkiye’de de FMCG kesiminde öncülüğünü koruyarak yoluna devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen