Cum. May 17th, 2024


AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 4. ayak yarışları, Kocaeli Araba Spor Kulübü (KOSK) tarafından 23-24 Eylül tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde düzenlendi. ICRYPEX ana sponsorluğunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen tertip, muhteşem ve maxi küme yarışlarının yanı sıra pist sürüşü ve Twingo Fan Club aktifliklerine de konut sahipliği yaptı.

Super birinci yarışta Metin Çalışkan birinciliği elde ederken Ömer Şamlı ikinci ve Azizhan Kaya da üçüncü olarak podyuma çıktılar. Pazar günü koşulan ikinci yarışta ise Egemot H2K Racing Team’in genç pilotu Berkay Akça mesleğinin birinci zaferini kazanırken, tıpkı kadrodan Azizhan Kaya ikinci ve Ömer Şamlı da üçüncü olan isimler oldular.

Maxi kümede Bitci Racing Team AMS’den Barkın Pınar her iki yarışta da birinci sırayı elde ederken, grup arkadaşı Gökhan Kellecioğlu hafta sonunu ikili ikincilikle kapadı. Dava Motorsport’tan Nizamettin Kaynak da her iki yarışın üçüncüsü olarak ikili podyum yaptı. Yarışın gruplar birinciliğini de Egemot H2K Racing Team kazandı.

AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 25-26 Kasım’da TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan 5. ayak yarışları ile sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen