Cts. Eyl 14th, 2024

Radyant Isıtma bölümünün öncü markası Çukurova Isı, ısıtma pazarına yenilikçi bir yaklaşım getiren verimli tahlilleriyle iklim kriziyle çabada aktif rol oynamaya devam ediyor. Çukurova Isı, kısa müddet evvel eser portföyüne eklediği “Sulu Radyant Panel” eser kümesiyle işletmelere ısıtmada yüzde 30’lara varan oranlarda güç tasarrufu sağlamanın yanında insan ve etraf sıhhatini da koruyor.

Çukurova Isı, yenilikçi teknolojileriyle güç verimliliğini sürdürülebilir kılan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. “Sulu Radyant Panel” eser kümesinde bir yılı aşkın bir müddet evvel İtalyan Sabiana markası ile distribütörlük muahedesi imzalayan Çukurova Isı, sürdürülebilir bir dünya için güç kaynaklarını verimli kullanan teknolojileri, ısıtma pazarı ile buluşturmaya devam ediyor.

Hedefi “tasarruf”

Müşterilerine; keşiften projelendirmeye, satıştan, devreye alma süreçlerine kadar eksiksiz sistem tahlili sunan Çukurova Isı, işletmelerin ısıtmadan kaynaklı güç masraflarını düşürerek, tasarruf sağlamalarını hedefliyor.

Çevreci teknoloji

Dünya genelinde süratle artan nüfus ve iklim değişikliğine paralel olarak güç kaynaklarının süratle tükendiğine dikkat çeken Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman ÜNLÜ, sürdürülebilir gelecek içinısıtma pazarında sunulacakverimli teknolojilerin ve uygulamaların hayati ehemmiyet taşıdığını vurguladı. ÜNLÜ: “Dünyada tüketilen gücün yüzde 30’u endüstride tüketiliyor. Endüstride tüketilen gücün yüzde 80’i ise ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılıyor. Endüstriyel tesislerde güç kaynaklarını akıllı ve verimli kullanan ısıtma teknolojileri tercih ederek yüzde 65’lere varan oranda güç tasarrufu sağlamak mümkün. Böylelikle işletmelerde fazla güç tüketimine bağlı olarak oluşabilecek CO2 emisyonunun, global bir sorun haline gelen iklim krizi üzerindeki tesirlerini azaltmak da mümkün hale geliyor.

Kısa mühlet evvel eser portföyümüze dahil ettiğimiz “Sulu Radyant Panel” eser kümesiyle da en az çevresel tesirle ve en yüksek randımanla, işletmelerde konforlu ve tasarruflu ısıtma sağlıyoruz.

Isıtmada yüzde 30 daha verimli

Isı transferi, ışınım yolu ile sağlanan “sulu radyant panel”lerden çıkan ışınlar, ısı transferi hava ile sağlanan sistemlerden farklı olarak hava hareketlerinden etkilenmiyor. EN 12831 standardına uygun olarak geliştirilen sulu radyant paneller, direkt ortamdaki makinelere, insanlara ve yere çarparak, ısı gücüne dönüşüyor ve ışınların, tüm alan içerisine eşit olarak dağılmasıyla da ısıtmada azamî konfor elde ediliyor. Bu çalışma prensibi sayesinde hissedilen sıcaklığın, gerçek sıcaklıktan fazla olması ise güç verimliliğini klasik sistemlere nazaran yüzde 30’lara varan oranlarda artırıyor.

Sağlıklı ısıtma

Sulu radyant panellerde ısıtma esnasında hava sirkülasyonu olmayışı ise ortamdaki virüs ve tozların taşınmasını önlüyor. Bu sayede ortamdaki konfor kuralları sağlıklı bir formda sağlanıyor.

Kullanıcı dostu

Kullanıcı dostu olması sayesinde işletmelere uygulamada da avantaj sağlayan “sulu radyant panel”ler, 10 bin metrekare bir tesise bir hafta yahut on gün içerisinde uygulanabiliyor. Radyant paneller, tavana monte edildiği için de çalışma alanında ekstra yer kaplamıyor. Ayrıyeten işletmede de kolay kullanım imkânı sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen