Cum. May 3rd, 2024


Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şube Lideri Dilek Aslan Kartal, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, “Okutan Belediyeler” projesi hakkına fikir alışverişinde bulundu.

TEV Antalya Şube Lideri Kartal, TEV olarak 56 yıldır Türkiye’de eğitime hizmet verdiklerini belirterek, “Okutan Belediyeler” projesi hakkında bilgi verdi.

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nun eğitim alanında yaptığı başarılı projeleri yakından takip ettiklerine değinen Kartal, Liderimizin eğitim alanında yaptığı çalışmalar çok başarılı. Türkiye’de birçok belediyeye de örnek oluyor. TEV olarak “Okutan belediyeler” projesi yapıyoruz ve Türkiye’de birçok belediye ile iş birliği yaptık. Bu projeye Kemer Belediyesi’ni de dahil etmek istiyoruz. Bu proje daha evvel Antalya’da yapılmadı. Birinci olarak eğitim alanında isminden sıkça kelam ettiren Kemer Belediyesi’nin yapmasını istedik. Liderimiz projeye çok olumlu yaklaştı. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Lideri Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

“Okutan belediyeler” projesini çok manalı ve pahalı bulduğuna işaret eden Lider Topaloğlu, “Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Projede yer almak bizi keyifli eder. Bir ön çalışma yapacağız. Eğitimin her alanında Kemer Belediyesi’nin ismini yükseltmeye devam edeceğiz. Ana sınıfından 8’inci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye materyallerini fiyatsız olarak karşılıyoruz. İlçemizdeki 1400 lise öğrencisini C plakalı araçlar fiyatsız taşıyoruz. Ahmet Erkal Dayanak Eğitim Kursumuzda 400 öğrencimize fiyatsız üniversiteye hazırlık kursu veriyoruz. Geçen sene 925 üniversite öğrencisine ayda 700 lira burs verdik ve bu sene 1000 öğrenciye ayda 1500 lira burs dayanağı vereceğiz. Kemer Belediyesi olarak eğitime harcadığımız para 70 milyon lira. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde muvaffakiyet olmaz. Elbette okutan belediyeler projesinin içerisinde de olmak isteriz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen