Cum. May 3rd, 2024

Akıllı telefon sektörünün önemli markalarından vivo, satışlarını günden güne artırmaya devam ettiğini duyurdu. Gebze’deki fabrikasında üretilen Y serisi telefon ailesinde yer alan Y35 modelinin, satışta olan tüm vivo telefon modellerine göre yüzde 38 daha çok sattığını açıklayan vivo Türkiye, Y35 modelinin Türkiye’de üretilmeye başladığından bu yana, tasarımı ve 256 GB geniş hafızasıyla da vivo kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Kullanıcıların akıllı telefon alırken en çok dikkat ettikleri özelliğin “uzun ömürlü olması” ve “ne kadar süre güncelleme alıp almayacağı” olduğunu söyleyen vivo Türkiye, bu iç görüden yola çıkarak kullanıcılarına en az 2 büyük Android Güncelleme Garantisi ve 3 yıl Güvenlik Güncellemesi taahhüdünü duyurduğu kampanya sonrası vivo Y35 satışlarının bir önceki döneme kıyasla yüzde 223 arttığını açıkladı.

GFK verilerine göre vivo, Türkiye genelinde 8-10K TL fiyat segmentinde Y35 ile ciddi bir başarı elde ederek bu segmentteki payını Nisan 2023 itibariyle yüzde 8.7’e çıkartmış durumda.

50 MP ana kamerası ve önemli görüntüleme özelliklerine sahip olan Y35, 16 MP HD ön kamerası, 6,58 inç boyutundaki FHD+ ekranı ve Snapdragon 680 işlemcisiyle de dikkat çekiyor. 8 GB RAM’e ek genişletilebilir RAM özelliği ile Android tabanlı akıllı telefonlarda zaman zaman sıkıntı yaratan bellek sorununa çözüm imkânı sunan telefon, kullanıcılara 8GB RAM’in yanı sıra ilave + 8GB genişletilmiş RAM desteği sunuyor.

vivo Y35, 5000 mAh pili ve 18 W hızlı sarj desteği ile pil sorununa çözüm getirirken, telefonun en önemli yanını ise güncelleme desteği oluşturuyor. vivo, Y35 modelini 2 büyük Android güncellemesi ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuyor. Tüketiciler ayrıca telefonu myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen