Per. May 2nd, 2024


Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 Yılı münasebetiyle düzenlenecek olan “3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası” hafta sonu oynanacak olan eleme karşılaşmaları ile başlayacak.

İlki geçtiğimiz yıl Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası bu yıl Nevşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenleniyor. Turnuvaya erkeklerde 16, bayanlarda ise 5 olmak üzere toplam 21 ekip katılacak.

21 Ekim 2023 Cumartesi günü başlayacak olan eleme karşılaşmalarının akabinde küme maçları ile devam edecek turnuvada kızlar ve erkekler kategorisindeki her grup 3 as ve 1 yedek oyuncudan oluşacak ve oyuncu değiştirme sınırlaması bulunmayacak.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü spor kompleksi içerisinde yer alan basketbol sahasında gerçekleştirilecek olan turnuvada final karşılaşmaları 29 Ekim Pazar günü oynanacak ve dereceye giren kadro ve sportmenler ödüllendirilecek. Turnuvaya katılan tüm atletlere formaları ise Nevşehir Belediyesi tarafından ikram edilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen