Cum. May 17th, 2024


AgeSA, artık klâsik hale gelen “Müşteri Buluşmaları” aktifliğinin 9’uncusu kapsamında hafta boyunca canlı yayın, aktiflik, panel ve yarışlar gerçekleştirdi. “Müşteri Buluşmaları müşteri muhtaçlıklarını daha güzel anlamak ismine bizim için büyük kıymet taşıyor” diyen AgeSA Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Fırat Kuruca, müşteri tecrübesini daha da düzgüne taşımayı hedeflediklerinin altını çizdi.

 

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası dalının başkan kuruluşlarından AgeSA, müşterilerini daha uygun tanımak, beklenti ve gereksinimlerini daha düzgün anlamak hedefiyle hayata geçirdiği ve dalda bir birinci olan klâsik Müşteri Buluşmaları’nın 9’uncusunu gerçekleştirdi. AgeSA, bu yıl 9-13 Ekim tarihleri ortasında düzenlenen Müşteri Buluşmaları, canlı yayınla tüm AgeSA çalışanları tarafından izlenen “Müşterilerimizi Dinliyoruz Paneli” ile başladı.  Davetli AgeSA müşterilerinin ağırlandığı özel bir aktiflikte Ekonomist ve Muharrir Mahfi Eğilmez, iktisat bahisli bir sohbet gerçekleştirirken devamında Akportföy ve AgeSA yatırım uzmanları tarafından emeklilik yatırım fonlarına dair şimdiki bilgiler paylaşıldı. Müşteri Buluşmaları hafta boyunca tecrübe alanında uzman konuklarla gerçekleştirilen canlı yayınlar, “Müşterinin Sesini Dinle” isimli müşterilerin konuk olduğu paneller ve müşteri memnuniyeti için özveriyle çalışanların ödüllendirildiği Müşteri Şampiyonları Yarışı Ödül Merasimi ile tüm hafta boyunca dolu dolu sürdü.  

 

“İşimizin özünde insan var”

Müşteri Buluşmaları ile müşterilere yaşattıkları tecrübesi daha da uyguna taşımayı hedeflediklerini söyleyen AgeSA Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Fırat Kuruca, “İşimizin özünde insan var. Müşterilerimizin güç vakitlerinde yanlarında olmak; kendilerini, sevdiklerini, geleceklerini ve hayallerini korumak için çalışıyoruz. Müşterilerimizi daima dinliyor, onlarla etkileşimde bulunuyor, gerçekleştirdiğimiz araştırmalarla nabızlarını tutmaya değer veriyoruz. Yenilikçi, gelişmiş eser ve hizmetlerimizin müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken, tasarruflarını da en verimli formda değerlendirmelerini sağlayarak yüksek gerçek getiri performansı hedefliyoruz. Fon çeşitliliğini artırarak müşterilerimizin yatırım opsiyonlarını genişletmeye devam ediyoruz. Müşteri Buluşmaları müşteri muhtaçlıklarını daha âlâ anlamak ismine bizim için büyük kıymet taşıyor. Bu buluşmaları artık tek bir haftada değil tüm yıla yayarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

 

AgeSA Hakkında

AgeSA, Sabancı Holding ile iki yüz yıllık sigortacılık geçmişi olan Belçikalı sigorta şirketi Ageas’ın iştirakidir. AgeSA tıpkı vakitte halka açık bir şirket olup, payları “AGESA” koduyla Borsa İstanbul’da süreç görmektedir. AgeSA, bireylerin tasarruf ve birikim gereksinimleri için kişisel emeklilik eserleri sunmaktadır. Birebir vakitte, müşterilerine sunduğu hayat ve kaza sigortası eserleriyle de ömrün getirebileceği beklenmedik risklere karşı bireyleri ve ailelerini garanti altına almaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen