Cts. May 11th, 2024


Akçakoca Kafe yapılan bakım, tamir ve tadilat çalışmalarının akabinde yeni ve çağdaş yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kandıra Şehit Er Ümit Balkan Parkı içinde atıl durumda bulunan kafe, yapılan tamir tadilat ve yenileme çalışmalarının akabinde yeni ve çağdaş vizyonu ile Kandıralıların hizmetine sunuldu. Kandıra Belediye Lideri Adnan Turan’ın talimatları ile başlatılan 5 aylık çalışma sonucu açılışı gerçekleştirilen Akçakoca Kafe özlenen günlerine dönerek, Kandıralılara yakışır formda hizmet vermeye başladı.

VATANDAŞLAR AĞIR İLGİ GÖSTERİYOR

Kandıra Çarşamba Pazarının karşısında 3 m2’lik Ümit Balkan Parkı içinde çocuk parkı ve oyun gurupları bulunan ve Kandıra Belediyesi çalışanları tarafından işletilen Akçakoca Kafe hesaplı ve kaliteli hizmet anlayışıyla her gün yüzlerce vatandaşa konut sahipliği yapıyor. Menüsünde tost, çerez, sıcak ve soğuk içecekler bulunan kafeye vatandaşlar ve aileler ağır ilgi gösteriyor.

UYGUN FİYAT-KALİTELİ HİZMET

Açılan kafe ile ilgili kısa bir açıkla yapan Kandıra Belediye Lideri Adnan Turan, uzun vakittir özlem duyulan bir hizmeti daha hayata geçirmekten ötürü memnun olduklarını tabir ettiği açıklama da, ‘’ Kandıra’mıza gençlerimizin, ailelerimizin huzurla oturabileceği seçkin bir kafe kazandırmaktan ve vatandaşlarımızın büyük ilgisinden ötürü memnunuz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden vatandaşlarımıza uygun fiyata kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen