Cum. May 3rd, 2024


Bergama Belediyesi Cumhuriyetimizin 100 yılını sportif etkinliklerle kutluyor. Bergama Kaymakamlığı, Bergama İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Bergama İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile düzenlenen etkinliklerde Cumhuriyetimizin 100 yılına yakışır spor karşılaşmaları gerçekleşecek.

Voleybol Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvası, Süratli Satranç Turnuvası, Cumhuriyet Koşusu, 3*3 Sokak Basketbolu, 100 Yıl Merdiven Müsabakası, Tenis Turnuvası, Memleketler arası Pergamon 0 Week etkinliklerinin düzenleneceği Bergama’da müracaatlar alınmaya başlandı.

Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Bergama Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü turnuva tarihlerini ve gruplarını müracaat durumlarına nazaran belirleyecek

HAKAN KOŞTU: SPORUN VE ATLETİN YANINDA OLACAĞIZ

Sportif etkinliklerle ilgili açıklama yapan Hakan Koştu; “ Tarih, sanat ve kültür kenti Bergama’mıza spor kenti özelliğini de ekledik. 4 buçuk yılda 10 bine yakın evladımız spor okullarıyla buluştu. Bergama Voleybol Kadromuz TVF Bayanlar 2 Lig’de gayret ediyor ve birinci muvaffakiyetini aldı. Spora ve sporcuya dayanak vererek çok sayıda muvaffakiyet elde ettik. Yalnızca bu yaz 1500 öğrencimiz yaz spor okullarında eğitim aldı. Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Tenis, Badminton, Tekvando, Güreş, Jimnastik, Okçuluk ve Yoga branşlarında eğitim vermenin dışında oryantiring yarışmalarıyla Bergama’mızda spora konut sahipliği yapıyoruz. Ulusal başarılarımız dışında memleketler arası başarılarla kentimizi spor kenti olma yolunda taçlandırıyoruz. Cumhuriyetimizin 100 Yılına özel düzenlediğimiz spor aktifliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyorum. Spora gönül veren tüm çocuklarımızın, sporcularımızın ve vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen