Per. May 2nd, 2024


BEYLİKDÜZÜ EDEBİYAT GÜNLERİ SONA ERDİ

Beylikdüzü Belediyesi’nin 20-22 Ekim tarihleri ortasında bu yıl birincisini düzenlediği Beylikdüzü Edebiyat Günleri sona erdi. Kitapseverler ile edebiyat dünyasının sevilen isimleri; imza günleri, söyleşi ve kitap fuarında bir ortaya gelirken çocuklar da kendileri için özel olarak hazırlanan etkinliklerde üç gün boyunca doyasıya eğlendi. 

Beylikdüzü Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılı aktiflikleri kapsamında 20-22 Ekim tarihleri ortasında düzenlediği Beylikdüzü Edebiyat Günleri sona erdi. Üç gün boyunca Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliklerde; Ahmet Ümit, Seda İşbeceren, Aynur Yavuz, Solmaz Ay, Aytekin Duran, Mümin Dere, Nihat Altınok, Nazan Koç, Hasan Topdemir, Fuat Sevimay, Ferah Poyraz, Gül Özdemir, Onur Şafak Yücel ve Ahmet Berk Duman ve Meyra Yurttaş sevenleriyle bir ortaya geldi. Öte yandan çocuklar için özel olarak hazırlanan çeşitli atölye çalışmaları ve animasyon sinema gösterimlerinde de çocuklar doyasıya eğlendi. Dopdolu geçen Beylikdüzü Edebiyat Günlerinin son gününde; Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu “Beynimizi Nasıl Tesirli Kullanırız?”, Uzman Klinik Psikolog Ayşegül Kalem “Yaşamın Hiç Bilinmeyen Döngüsü”, Aslı Perker ise “Bibliyoterapi: Kitapla terapi var mıdır? İşe fayda mı?” bahisli söyleşilerde birbirinden kıymetli paylaşımlarda bulundu. 

Tuna Kiremitçi’den unutulmaz bir müzik ziyafeti

Etkinliklerin kapanışında ise sevilen muharrir ve müzisyen Tuna Kiremitçi, şiirler ve müziklerle katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Kiremitçi’ye teşekkürlerini sunan Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, “Ezgileriniz bizi alıp öteki yerlere götürdü. Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezimize gücünüzle katkı verdiniz. İlerleyen günlerde daha da hoş etkinliklerde sanatseverlerimizi buluşturacağız. Toplumun güçlü olması için sanatın ve sanatkarın güçlü olması lazım. Biz de mahallî idare olarak her daim yanınızdayız” diyerek çiçek takdiminde bulundu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen