Cum. May 3rd, 2024


BITDEFENDER ÖNDE GELEN BAĞIMSIZ ARAŞTIRMA FİRMASI TARAFINDAN UÇ NOKTA GÜVENLİĞİNDE 

LİDER OLARAK SEÇİLDİ

 

BITDEFENDER, FORRESTER WAVE ENDPOINT SECURITY 2023 4. ÇEYREK RAPORUNDA 

LİDER OLARAK SEÇİLDİ

 

Global siber güvenlik önderi Bitdefender Antivirüs, uç nokta güvenlik sağlayıcılarının en son Forrester Research, Inc. global değerlendirmesinde başkan olarak seçildi. Forrester Wave™: Endpoint Security Q4 2023 raporu; Makûs Gayeli Yazılım Tedbire, İstismar Tedbire, Akın Düzeltme, İnovasyon, Benimseme, Fiyatlandırma Esnekliği, Şeffaflık ve daha fazlasını içeren 25 başka kriterde 13 tedarikçiyi kıymetlendirdi.

 

Global siber güvenlik önderi Bitdefender Antivirüs, siber güvenlik tahlilleri ve hizmetleri için dünya çapında tanınan bağımsız değerlendirmelerde başkan olmaya devam ediyor. Analist topluluğunun en saygın mecralarından olan Forrester Research, fizikî, sanal ve çoklu bulut ortamları için gelişmiş uç nokta muhafazası, EDR, XDR ve bulut güvenliği sunan bütünleşik bir risk ve güvenlik analitiği platformu olan Bitdefender GravityZone Platformu’nu kıymetlendirdi. Bu kapsamda 25 farklı kriterde bedellendirilen Bitdefender Antivirüs, 13 tedarikçi ortasından başkan olarak seçildi. 

 

Bitdefender Antivirüs, Forrester Q4 2023 raporunda yer alan tabirlere nazaran agresif tedbire öncelikli yaklaşımıyla farklılaşıyor ve uç nokta savunmasını kullanıcıların iş yüklerini teminat altına almanın temeli haline getirmek için kanıtlanmış tedbire motorlarını geliştiriyor. Bitdefender, uç noktayı etkilemeden evvel tehditleri durdurmaya neredeyse aralıksız odaklanıyor ve bir taarruzun gerçekleşmesi durumunda, güzelleştirme araçlarının derinliği bunu farklı kuruluşlar için cazip bir tahlil haline getiriyor.

 

“Rapor, Bitdefender’in Bağımsız Tahlillerle Onaylanması Manasına Geliyor”

 

Değerlendirme hakkında açıklamalarda bulunan Bitdefender İş Tahlilleri Kümesi Genel Müdür Yardımcısı ve Eserlerden Sorumlu Kıdemli Lider Yardımcısı Andrei Florescu, “Pazardaki farklılığımızın, taarruz tedbire ve muhafaza, genişletilmiş algılama ve karşılık (XDR) ve risk tahlilini içeren uç nokta güvenliğine yönelik katmanlı bir yaklaşıma odaklanmamızın bir sonucu olduğuna inanıyoruz. Forrester tarafından önder olarak seçilmemiz, bizim için Bitdefender’ın güçlü bir uç nokta güvenlik platformu geliştirdiğinin bağımsız tahlillerle onaylanması manasına geliyor. Bize nazaran bu kıymetlendirme, tehditler gelişmeye devam ederken stratejik teknoloji yol haritamızın tarafı ve temel portföy kıymetimiz hakkında daha fazla inanç veriyor.” dedi.

 

Bitdefender Antivirüs’ün En Yüksek Puanlamayı Aldığı 5 Başlık

 

1. Makus Gayeli Yazılım ve İstismar Önleme: Bitdefender GravityZone, tehdit ortamı geliştikçe makus maksatlı yazılımları ve düşmanca akın tekniklerini önlemek, tespit etmek ve bunlara karşılık vermek için öncü antivirüs, gelişmiş yapay zeka (AI), makine tahsili, otomasyon ve uç noktalar ortası korelasyon içeren çok katmanlı bir güvenlik stratejisi kullanıyor.

 

2. Hücum, Güvenlik Açığı ve Yama İyileştirme: Bitdefender GravityZone, tespit edilen yahut devam eden taarruzları, işletim sistemlerinin ve yazılımların her vakit aktüel olmasını sağlamak için yama uygulamasının ve idaresinin otomatikleştirilmesi üzere kritik siber güvenlik süreçlerini düzeltmede en tesirli tahlili sunuyor.

 

3. Ağ Tehdidi Tespiti: Bitdefender GravityZone, pozisyondan bağımsız olarak tüm uç noktaların etrafında hami bir etraf oluşturmak için tasarlanmış işletim sisteminden bağımsız bir derin paket inceleme tahlili olan Network Attack Defense (NAD) kullanarak uç noktalar, bulut iş yükleri, ağ aygıtları ve IoT aygıtları ortasındaki dataları koruyor.

 

4. İnovasyon: Siber güvenliğin çeşitli alanlarında tanınmış bir öncü olan Bitdefender, hem bilinen hem de bilinmeyen tehditleri tanımlamak ve engellemek için yapay zeka (AI), gelişmiş makine tahsili algoritmaları ve anomali tabanlı algılama teknikleri dahil olmak üzere temel teknolojiler için 480’den fazla patente sahip.

 

5. Benimseme, Fiyatlandırma Esnekliği ve Şeffaflık: Uygulanması son derece kolay olan Bitdefender GravityZone, müşterilerin yeni yetenekleri (EDR ve XDR dahil) süratli bir formda eklemelerine imkan tanıyor ve ortamlar ortasında ölçekleniyor. Kolay fiyatlandırma bir kuruluşun acil gereksinimlerine dayanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen