Cum. May 3rd, 2024


Büyükşehir’den Yarımca’ya yeni kıyı parkı

Darıca’dan Karamürsel’e kadar kıyı şeridinde onlarca kıyı parkını kente kazandıran Büyükşehir, Yarımca kıyı parkındaki çalışmalarına devam ediyor 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, herkesin yararlanacağı ortak hayat alanlarını kente kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli’ni keyifli kent yapma ülküsünü şekillendirdiği projelerle birer birer hayata geçiren Büyükşehir, bu kapsamda Körfez Yarımca’da yeni bir kıyı parkı inşa ediyor. 

KENTSEL DONATILAR EKLENECEK
Darıca’dan Karamürsel’e kadar İzmit Körfezi kıyısında onlarca kıyı parkını kent sakinlerine kazandıran Büyükşehir, Yarımca’ya da yeni bir kıyı parkı yapıyor. Çalışmaların süratle devam ettiği projede yürüyüş yolları, bisiklet yolu,  fitness alanı, çocuk oyun alanı, yaşlılar için antrenman alanı, yeşil alanlar ve oturma alanları olacak. Yürüyüş yolları, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve yaşlılar için antrenman alanlarının tamamlandığı parkta, yeşil alan ve oturma alanları da bitti. Öteki yandan elektrik aydınlatma, otopark ve dinlenme alanlarının üretimine devam ediliyor. Proje kapsamında Yarımca kıyı parkına kentsel donatılar da eklenecek. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen