Cts. May 4th, 2024


Keçiören Belediyesi ve Türkiye Çağdaş Pentatlon Federasyonu iş birliğinde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamındaki Laser Run Yarışları Keçiören Atatürk Botanik Bahçesi’nde düzenlendi.

12 vilayetten 262 sportmen, 20 hakem ve 18 antrenörün iştirakiyle yapılan yarışlarda her spor kulübünün U-9 Bayan, U-9 Erkek, U11 bayan, U11 erkek, U13 bayan, U13 erkek, U15 bayan, U15 erkek, U17 bayan, U17 erkek, U19 bayan, U19 erkek, genç erkek, büyük kadın-erkek, master kadın-erkek kadroları uğraş etti.

Yarışların sonunda Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok ve Türkiye Çağdaş Pentatlon Federasyonu As Lideri Ercan Taciroğlu dereceye giren atletlere madalyalarını takdim etti.

Yarışlara katılan tüm ekipleri, antrenörleri ve atletleri tebrik eden Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, “Şehrimizi sporun başşehri yapmak için farklı branşlarda birçok spor federasyonumuzun aktifliğine mesken sahipliği yapıyoruz. Yüzmeden, pentatlona varıncaya kadar birçok spor branşının Keçiören’de ve tüm Türkiye’de gelişmesi için turnuvalar düzenliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı hasebiyle düzenlediğimiz Laser Run Yarışları’na katılan, gayret eden, muvaffakiyet gösteren, emek veren tüm atletleri ve antrenörleri tebrik ediyor, Türkiye Çağdaş Pentatlon Federasyonumuza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen