Cum. May 17th, 2024

Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bugün yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz gerekecek.

MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com  KOÇ Bugün, duygularınızı yeterince kontrol ederseniz ve protokole göre davranırsanız, bir şeyleri hareket ettirme şansınız olacak.   BOĞA Harcayacak çok enerjiniz var, bu yüzden bunu herkesin yararına yapın ve ortaya çıkan yeni durumlara uyum sağlamaya çalışın.  İKİZLER Hoşnut olacağınız aktivitelerde bulunabilir, yeni tanıştığınız insanlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz.  YENGEÇ Tutucu, gezmeye ve araştırmaya meraklı olabilirsiniz.

Yaşadığınız yerden geçici olarak uzaklaşma imkanları doğabilir.  ASLAN Başka durumlar için hayal kurmayı bırakın, bugün aktif varlığınızı göstermelisiniz çünkü kaçıramayacağınız önemli hedefler yaklaşıyor.   BAŞAK Zor durumda olan bazı insanlara, gerekli her şeyle ilgilenemeyecek kadar meşgul oldukları için bugün yardım etmek doğru olacaktır.  TERAZİ Dünya, sizinle paylaşmaya hazır olabilecek insanlarla dolu.

Kendinizi ifşa etme cesaretini gösterin, yanlış inançlardan oluşan kalenizde kapalı kalmayın.  AKREP Çalışma arkadaşlarınız ile tempolu saatler geçirebilir, aynı amaca yönelik iş birliklerinde bulunabilirsiniz.  YAY İnsanlar hakkında konuşmayı bırakın ve söyleyeceklerini ciddi bir şekilde dinlemeye çalışın.

Şu anda gözden kaçan bir ders öğrenebilirsiniz.   OĞLAK Sorumluluklar zaferlerle birlikte gelir ve bugünden önce bunun farkında değildiniz.

Elinizde büyük konuşmalar yoksa, belirsiz olun ve belki yara almadan çıkarsınız!  KOVA Bazen özellikle sinir bozucu olduğunuzun çok iyi farkında olduğunuz için size yakışmayan bir üstünlük tavrı takınırsınız.

Bu çocukça bir davranış! Yapmayın.  BALIK Hoş sürprizler tertip edebilir veya alabilirsiniz.

Olumlu anlaşmalar imzalanabilir veya kararlar alabilirsiniz. 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen