Cts. Nis 27th, 2024

Güçlü sesi ve sahne performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sinan Özen, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj üzerine gündeme geldi. Şarkılarının yanı sıra aile hayatı ve genç görünümüyle de sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı, röportajı sırasında genç görünümünün sırrından bahsetti. Aile hayatına dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Sinan Özen, hakkında çıkan iddialar üzerine röportaj verdi. 40 yıldır müzik sektörünün içinde bulunduğunu dile getiren 59 yaşındaki ünlü şarkıcı, hakkında çıkan estetik iddialarını anlattı. Yaşına kıyasla çok daha genç bir görünüme sahip olan Sinan Özen yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada gündem oldu. Sinan Özen, röportajı sırasında “59 yaşındayım ama 26 yaş küçük eşimden daha genç görünüyorum.” şeklinde konuştu.  Sinan Özen “ÖNCELİKLE HERKES BANA BİR MAŞALLAH DESİN” Son zamanlarda yaptığı paylaşımlar üzerine yüz gerdirdiği iddialarıyla gündeme gelen Sinan Özen, konu hakkındaki açıklamalarıyla gündeme geldi. Kendisinden 26 yaş küçük olan eşinden daha genç göründüğünü söyleyen Sinan Özen, genç görünümünün sırrından bahsetti. Sinan Özen; “Bu insanlar şimdi şöyle düşünüyor ‘Sinan Özen kaç sene önce sahnelerdeydi, biz o zamanlar çocuktuk, gençtik biz çöktük, onun şimdi bu halde olması mümkün değil’ Elbette ki mümkün, kendime iyi baktım, genetik de etkili. Öncelikle herkes bana bir maşallah desin. Bu yorumlara da üzülüyorum bilmenizi isterim.” şeklinde konuştu.  Sinan Özen  “ALLAH’I SEVİYORSANIZ PEŞİN YARGILI OLMAYIN” Röportajı sırasında gelen estetik iddialarını kesin bir dille yalanlayan Sinan Özen; “Sosyal medyada diyorlar ki ‘Sinan Özen artık estetik yaptırmasın!’ Ya güzel kardeşim benim estetiğim falan yok. Allah’ı seviyorsanız peşin yargılı olmayın, bana yapılan haksızlık.” dedi.  Sinan Özen “AYNI ŞEKİLDE KALMAMDAN RAHATSIZ OLANLAR VAR” Estetik iddialarını yalanlaması üzerine pahalı kremler kullanıp kullanmadığı sorulan Sinan Özen, genç görünümün sırrını anlattı.

Doğal bir formülü olduğundan bahseden Sinan Özen, merak edilmesi üzerine “Söylersem ortalık karışır.” dedi. Sinan Özen; “Pahalı kremleri hiç kullanmam, zaten alsam da kullanmayı unuturum.

Bazen zeytinyağı kullanırım, aslında doğal formüllerim var ama o konuya giremem. Salatalık soyup suratına koymak, kahve telvesi sürmek gibi şeyler değil bunlar. Güzellik sırlarım elbette var ama bana kalsın.

Çünkü söylersem biliyorum sosyal medyada tartışma başlar, benim sayfama fotoğraflarımın altına olumsuz cümleler kurarlar, tahammül edemem ben şimdi onlara. Bu nedenle açıklamıyorum sırrımı ama estetik yok bunu bilin.

‘Sinan Özen de estetiği azıttı, çok abarttı’ diyorlar ‘Biz senin eski halini seviyoruz’ diyorlar buyur işte ben ne diyeyim, ne yapabilirim ki bakıyorum geçiyorum. Benim aynı şekilde kalmamdan rahatsız olanlar var.” şeklinde konuştu.  Sinan Özen “‘SAÇI PROTEZ’ DİYENLERİ MAHKEMEYE VERDİM!” Yalnızca yüzü değil aynı zamanda saçı üzerinden de çok yorum aldığını belirten ünlü şarkıcı, saçının protez olduğunu iddia edenler hakkında konuştu. Sinan Özen; “Bunu iddia eden internet sitelerini mahkemeye verdim, diğer geri kalanları da vereceğim. Benim saçımın protez olduğunu söyleyip kendi YouTube kanallarında beni tanıtımlara koymuşlar, saçımın protez olduğunu söylüyorlar.

Benim saçım kendi saçım evet, ben göğsümü gere gere söylüyorum 59 yaşındayım. Benim sigaram, alkolüm yok. Allah’ımın lütfu, şükürler olsun. Bunun altında başka bir şey aramayın.” dedi. 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen