Per. May 9th, 2024


Hope Alkazar Sahnesi’nin Yeni Tiyatro Oyunu: Çirkin

Kasım ayı itibariyle, haftada 2 sefer (cuma ve cumartesi) izleyiciyle buluşacak olan “Çirkin” tiyatro oyunu, izleyiciyi klâsik masallardan ilham alan gerçeküstü bir ihanet kıssasıyla büyüleyici bir tecrübeye davet ediyor. Oyun, anlatı tiyatrosu ile dijital enstalasyonu birleştirerek izleyicileri de çevreleyen bir tecrübe sunuyor. Bin yıllardır yaşayan, yakışıksız bir mahluk olan Şiva ve lanetlenmiş ölümsüz tavuğu ile geçmiş ve bugün ortasında değişik bir seyahate çıkacağınız Berbat, Firuze Engin’in sürükleyici metni, Güray Dinçol’un direktörlüğü ve Nihal Yalçın ile Onur Berk Arslanoğlu’nun performanslarıyla Hope Alkazar Sahnesi’nde hayat buluyor.

 

Detaylı bilgi için: hopealkazar.com/cirkin

 

Trash To Good: Atık Problemleri ve Alternatif Tahliller Paneli 18 Kasım’da Hope Alkazar’da

Doğrusal iktisadın yarattığı atık sıkıntısını ele almak ve alternatif tahlilleri tartışmak için Onaranlar Kulübü mevzunun uzmanları ile bir ortaya geliyor! 18 Kasım’da ikincisi gerçekleşecek olan “Trash to Good” paneli iştirakçileriyle kendi pratikleri üzerinden atık meselesini masaya yatırarak, onları nasıl değerlendirebileceğimize dair ipuçları sunacak. Onaranlar Kulübü, bu değerli problemlerin tahlillerine karşılık bulmak için mikrofonu “Trash To Good” panelinin konuşmacılarına Hope Alkazar’da uzatacak.

 

Cihangir Yoga x NIKE Well Collective Flow

12 Kasım’dan itibaren her pazar 11.00-12.00 saatleri ortasında, tecrübeli Cihangir Yoga eğitmeni İrem Güneş’in özel yoga akışı ile gevşeyebileceğiniz ve zihninizi dinlendirebileceğiniz bir tecrübeye davetlisiniz.

 

Açık Stüdyo Günleri

Sürdürülebilir bir geleceğin hayalini kuran ve bunu gerçekleştirmek için çalışanların sahnesi HOPE Alkazar’ın Yaratıcı Stüdyo’su etrafa saygılı, yarını düşünen ve bunun için bir ortada harekete geçen herkese açık. Onaranlar Kulübü’nün rehberliğinde artık, dileyen herkes ferdî projeleri yahut küme atölyeleri için stüdyoyu ve buradaki ahşap kesim, dijital fabrikasyon, dikiş-nakış, podcast stüdyosu, montaj tezgahı ile 3B yazıcıyı kullanabilecek. Atölyeyi kullanacakların, talep ettikleri gün ve saatler ortasında atölye uygunluğunun planlanabilmesi için randevu almaları gerekli. 

 

Randevu için: hopealkazar.com/yaratici-studyo 

 

HOPE Alkazar Hakkında

Hareket etmenin dönüştürücü gücüne inanan, atletler ve tüm yaratıcı fikirleri her vakit desteklemeyi kendine misyon edinen Nike, HOPE Alkazar ile birlikte ortak bir hareket platformu oluşturdu. HOPE Alkazar, alışılmışa baş tutarak manalı bir değişim yaratmak, kimliğini ve sahiplendiklerini dünyaya anlatmak, kolektif bir şuurla birlikte dönüştürmek için harekete geçenlerin buluşma noktası olarak konumlanıyor. Fikirleri ve çalışmaları ile fark yaratan kişi ve toplulukları spor, kültür ve sanat ekseninde, toplumsal yarar hedefiyle buluşturuyor. Yenilenen Nike İstanbul mağazasının çabucak yanında yer alan HOPE Alkazar, Nike’ın ve program ortaklarının gençlere umut olmak ve birlikte daha iyiyi hayal etmek için hayata geçirdikleri bir ‘hareketin sahnesi’.   

 

HOPE Alkazar’la ilgili ayrıntılı bilgiler için web sitesi ve toplumsal medya hesapları incelenebilir:

hopealkazar.com

instagram.com/hopealkazar/?hl=tr

 

HOPE Alkazar’daki yeni programlarına ulaşmak, kayıt yaptırmak ve aylık takvimi takip etmek için ise aşağıdaki adresler ziyaret edilebilir: 

hopealkazar.com/program

hopealkazar.com/takvim

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen