Cum. May 17th, 2024


Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepeli gençlerin gelişmesine ve meslek seçimlerinde yönelik katkı vermek hedefiyle başlatılan “Söz İşin Ehlinde” programına bu hafta Strateji ve Güvenlik Uzmanı Mete Fayda ve Sunucu, Gazeteci ve Muharrir Cansu Canan Özgen konuk oldu.    

 

ÜNLÜ KONUKLAR, GENİŞ KATILIM

Kartepe Hoş Sanatlar Lisesi’nde Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’ın konut sahipliğinde ki söyleşiye belediye lider yardımcıları, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, ünite müdürleri ve öğrenciler katıldı.   

 

GENÇLERİMİZİN UFKUNU AÇIYORUZ

Programın açılış konuşmasında Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, “Uzun vakittir beraberiz. Birçok aktiflik yaptık. Herşeye farklı açılardan bakmaya çalışıyoruz. Nereye gidiyoruz? Diyerek farklı bakış açılarına bakıyoruz. Gençlerimizin ufkunu açmak için kıymetli. Bence en kıymetli yatırım gençlerimize yapılan yatırımdır. Konuklarımıza ilçemize geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

YARAR; ASLA VAZGEÇMEYİN 

Sunucu, Gazeteci ve Muharrir Cansu Canan Özgen moderatörlüğünde, Strateji ve Güvenlik Uzmanı Mete Fayda gençlerle deneyimlerini paylaştı. Fayda, “Hayatta asla vaz geçmeyin. Hayatınızla değerli kararları vereceğiniz yaşlardasınız. Bu durumu en yeterli biçimde değerlendirmelisiniz. Hayatınızda başarılı yahut başarısız olduğunuz vakitler olacaktır. Vaz geçmediğiniz sürece kazanırsınız. Denemekten vezgeçmediğiniz sürece başarılı olursunuz. Hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları düzgün değerlendirin” tabirlerini kullandı.        

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen