Cum. May 17th, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle huzurevinde kalan büyüklerimiz için “Bisiklet Etkinliği” düzenlendi. Bisiklet Tramvayı’na binen ve bisiklet yollarında bisiklet kullanan büyüklerimiz, aktifliği çok beğendiklerini belirterek, hatırlanmanın büyük memnunluk verdiğini tabir etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle “Bisiklet Etkinliği” gerçekleştirdi.

Etkinliğe Merkezsev Huzurevi ve Mediha Ercan Huzurevi sakinlerinden 18 etkin bisiklet kullanıcısı büyüğümüz ile 7 misyonlu katıldı. Kılıçaslan Meydanı’nda bir ortaya gelen büyüklerimiz, burada bir müddet bisiklet sürdükten sonra Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de birinci sefer hizmete sunduğu Bisiklet Tramvayı ile seyahat etti.

Bisiklet Tramvayı’ndan indikten sonra bisiklet yollarını kullanarak Japon Parkı’na kadar bisiklet süren büyüklerimiz, aktifliği burada tamamladı. 

Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle düzenlenen aktifliği çok beğendiklerini, hatırlanmanın büyük memnunluk verdiğini belirten büyüklerimiz, Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’a Konya’nın “Bisiklet Şehri” unvanına kavuşması için gerçekleştirdiği çalışmalar için de teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen