Çar. May 8th, 2024


Muhtarlar günü için düzenlenen kahvaltı programına, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Yusuf Kaya, Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, 1.Ağır Ceza Mahkemesi Lideri Erhan Emre, BUBYO Dekan Vekili Doç. Dr. Muammer Bezirgan, İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, İlçe Jandarma Kumandan Vekili Serkan İrez, Cezaevi Jandarma Kumandanı Üsteğmen Engin Demir, Burhaniye Belediyesi Lider Yardımcıları ve Burhaniye Belediyesi Ünite Müdürleri ’de katıldı.

Mahalle Muhtarları ile bir ortaya gelen Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler yaptığı açılış konuşmasının başında “Öncelikle gözlerimiz önünde olan katliama ve yok değerine ölen çocuklara, kadınlara ve tüm sivillere Allah’tan rahmet diliyorum. Bir an evvel Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği’nin ortaya girerekten bu vahşete bir dur demesini istiyoruz. İsrail’i kınıyor bir an evvel bu savaşın bitmesini temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmasının devamında ise, “Burhaniye’mizde misyon yapan muhtarlarımızı Demokrasimizin olmazsa olmazı olarak görüyoruz. Muhtarlarımızın özverili davranarak vatandaşların sorunlarını çözümü kavuşturma noktasında attıkları adımları destekliyor ve hizmet için birlikte el birliği ile çalışıyoruz. Halkımızın her türlü gereksinimini tespit edip, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi noktasında bizlere çözüm iştiraki yapan muhtarlarımıza, özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyor, tüm Muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Düzenlenen kahvaltı aktifliğinin sonunda kırsal ve merkez mahalle muhtarlarına özverili çalışmalarından ötürü ikramlarını Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler tarafından takdim edilerek program sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen