Cum. May 3rd, 2024


Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, her fırsatta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında bu defa Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı’ndaki esnafla buluştu.

Osmangazi’nin 136 mahallesinde mesken ziyaretleri ve esnaf buluşmaları ile vatandaşların yanında olmaya ihtimam gösteren Lider Dündar, ilçenin muhtaçlık ve taleplerini yerinde dinliyor. Osmangazi’nin şehircilik ve toplumsal belediyecilik konusunda Türkiye’nin önde gelen belediyelerinden biri olduğunu belirten Başkan Dündar, bu başarıda ortak akıl ve güç birliğinin büyük hissesi olduğuna dikkat çekti.

Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı’nda pazarcı esnafını ziyaret ederek sohbet eden Dündar, alışveriş yapan vatandaşların da talep ve isteklerini dinledi. Osmangazi Belediyesi, sokak ortalarında kurulan, yol ve cadde kapatılarak trafiğin aksamasına neden olan semt pazarlarını, çağdaş pazar alanlarına taşıdıklarını söz eden Lider Dündar, “Gerek pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması gerekse vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri ismine bugüne kadar Osmangazi’nin birçok noktasına kapalı pazar alanları inşa ettik. Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı da bunlardan bir tanesi. Yaptığımız çalışmalarla Osmangazi hem tarihi, hem de modern yapısıyla ayağa kalkıyor” dedi.

Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Lideri Refik Aksu ile birlikte pazarcı esnafını tek tek ziyaret eden Lider Dündar, pazar alanında çorba ikramında bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, Osmangazi’de konforlu ve çağdaş alışveriş imkânı sunduğu için Lider Dündar’a teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen