Cts. May 18th, 2024


Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle ilçedeki muhtarlarla bir ortaya geldi. Canik’te misyonlarını sürdüren muhtarları, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde ağırlayan Lider İbrahim Sandıkçı, özverili çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek, günlerini tebrik etti. “İlçemizi birlik ve beraberlikle geleceğe taşıyoruz” diyen Lider İbrahim Sandıkçı, ilçedeki çalışmaları, muhtarlarla istişare halinde gerçekleştirdiklerine işaret etti.

Talep ve Teklifleri Dinledi

İlçedeki çalışmaları muhtarlarla istişare halinde gerçekleştirdiklerini tabir eden Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, muhtarları konuk ettiği programda onlarla yakından ilgilenerek talep ve tekliflerini dinledi. Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imiz için var gücümüzle çalışıyor, yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Talep ve tekliflerini her vakit yerinde dinlediğimiz değerli muhtarlarımızla birlikte, ilçemizdeki çalışmalarımızı istişare kültürü içerisinde ortak akılla gerçekleştiriyoruz. İlçemizi birlik ve beraberlikle geleceğe taşıyoruz. Bu vesileyle demokrasimizin yapı taşları muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, özverili çalışmalarından ötürü kendilerine bir sefer daha teşekkür ediyorum” dedi.

Programa, Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, Canik Muhtarlar Derneği Lideri Ahmet Genç, Canik Belediyesi Ünite Müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen