Çar. May 1st, 2024


Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Muhtarlar Günü’nü kutladı. “Çalışma arkadaşlarım” dediği muhtarlar ile Antalya’ya hizmet etmekten memnunluk duyduğunu söyleyen Lider Muhittin Böcek, “El ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Antalya Muhtarlar Derneği Lideri Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Dernek Lideri Ahmet Akcan, Kepez Muhtarlar Dernek Lideri Süleyman Kabaağaç, Döşemealtı Muhtarlar Dernek Lideri Alkan Altun, Manavgat Muhtarlar Dernek Lideri Tahsin Yılmaz ve Bayan Muhtarlar Derneği Antalya Temsilcisi Hülya Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Lider Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

29 yıllık siyasi ömrü boyunca muhtarları daima çalışma arkadaşı olarak gördüğünü söyleyen Lider Muhittin Böcek, “Sizlerle olmaktan, sizlerle çalışmaktan onur duyuyorum. Kentimize birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum çalışma arkadaşlarımın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Daima birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MUHTARLARA DAYANAK TEŞEKKÜRÜ

Antalya Muhtarlar Derneği Lideri Nazif Alp de Lider Böcek’e kendilerine verdiği takviye için teşekkür etti. “Muhtarlar olarak mahallelerimizin hizmetler konusunda köprü görevi görüyoruz” diyen Alp şöyle konuştu: “Kamu kurumlarıyla, alt belediyelerle ve Büyükşehir Belediyemize bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Ne vakit arasak size ulaşabiliyoruz. Sizinle her vakit çalışmak isteriz.”

ANTALYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Böcek, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Lideri Alkan Altun mesken sahipliğinde Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Döşemealtı Belediye Lideri Turgay Genç, muhtarlar dernek liderleri ve muhtarların iştirakiyle düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlama programına da katıldı. Lider Böcek burada yaptığı konuşmada “913 mahalle muhtarımızla 4.5 yıldır Antalya için çalışıyoruz. Demokrasinin temel taşı muhtarlarımızla birlikte hareket ediyor, kentimizin sıkıntılarını birlikte çözüyoruz. Bedelli yol arkadaşlarıma hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen