Sal. May 21st, 2024


Mersin Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit, 2 Çukurova Bayan Tepesi ve Çukurova Kadın Başarı Ödülleri’nde “Yılın En Çok Bayan Yönetici İstihdamı Sağlayan Belediye” kolunda ödül verildi.

Başkan Özyiğit, “Belediyemizdeki 30 müdürümüzün 16’sı ve bir lider yardımcımız bayan. Onlarla birlikte çalışmaktan gurur duyuyor, kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Göreve geldikten sonra 2019 yılında Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü kuran ve kadınların üretime teşvik edilmesi, eğitim ve toplumsal cinsiyet eşitliği hususlarında fark yaratan çalışmalara imza atan Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit, belediyenin yönetici takımlarının çoğunluğunu da kadınlardan oluşturdu. Bir lider yardımcısı ile birlikte Yenişehir Belediyesindeki 30 müdürlüğün 16’sının bayanlar tarafından yönetilmesi Lider Özyiğit’e ödül getirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Çukurova Bayan Doruğu ve Çukurova Bayan Muvaffakiyet Ödülleri’nde Lider Abdullah Özyiğit’e “Yılın En Çok Kadın Yönetici İstihdamı Sağlayan Belediye” ödül verildi. Mükafatı iş insanı Demir Sabancı’nın elinden alan Lider Özyiğit, “Daha hoş bir ömür alanı inşa etmek için bizimle birlikte emek veren tüm kadın yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

2 Çukurova Bayan Tepesi ve Çukurova Bayan Muvaffakiyet Ödülleri’nde “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Bilecik Belediye Lider Vekili Melek Mızrak Subaşı’na mükafatını Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen