Per. May 2nd, 2024


    Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı Konya’da ulusal ve lokal mecrada faaliyet gösteren basın mensuplarıyla Selçuklu Belediyesi tarafından yakın vakitte hizmete kazandırılan Selçuklu Seyir Kafe’de bir ortaya geldi. 

Selçuklu’nun aydınlık  yarınları için kıymetli bir yere sahip olan istişare kültürüne ehemmiyet veren Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı bu çerçevede Konya’da faaliyet gösteren ulusal ve lokal basın temsilcileri ile Selçuklu Seyir Kafe’de bir ortaya gelerek ülke ve Konya gündemine dair mevzularda sohbet etti. 

Başkan Pekyatırmacı: “Birlik ve beraberliğimizin tesisinde basının kıymeti büyük” 

Selçuklu’yu geleceğe taşırken toplumun her kısmıyla birlikte hareket ettiklerini ve bu manada basının olumlu tenkitlerinin bu hizmet anlayışında büyük ehemmiyet taşıdığını söz eden Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı: “ Geçtiğimiz günlerde ilçeye kazandırdığımız ve Konya’yı panaromik olarak eşsiz görüntüsüyle izleyebildiğimiz Selçuklu Seyir Kafe’de Konya’da faaliyet gösteren kıymetli basın mensuplarımızla bir ortaya geldik. Basın çalışanları toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması üzere kıymetli bir misyonu yerine getiriyor, vatandaş ile devlet ortasındaki irtibatın sağlanması ve kamuoyu oluşturulması üzere değerli misyon ve sorumlulukları üstleniyorlar. Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini tabir edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, çağdaş dünyanın  tartışmasız bir gerçeği. Konya’da basın kuruluşlarımız da  ilimiz ve ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, hassas, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla çaba gösteriyorlar. Davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyor,  Konya’nın geleceği için sorumluluk üstlenen bedelli basın temsilcilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen