Cum. May 3rd, 2024

QNB Finansbank, Migros ve İGA İstanbul Havalimanı 

 

SAS Türkiye müşterilerinin büyük başarısı

 

SAS müşterilerinin küresel seviyede tanınması ve tanıtılması için düzenlenen SAS Müşteri Muvaffakiyet Ödülleri’ne bu yıl SAS Türkiye müşterileri damga vurdu. Üç SAS Türkiye müşterisi yarışmada

dört kategoride birincilik mükafatı kazanarak büyük bir muvaffakiyete imza attı. SAS Türkiye’nin iş ortağı Linktera da Yılın Seçkin İş Ortağı Ödülü’nün sahibi oldu. 

 

 

SAS’ın analitik aracılığıyla dünyayı değiştirmesine yardımcı olan dünyanın dört bir yanındaki müşterilerini tanıma, tanıtma ve en güzellerini ödüllendirme emeliyle düzenlediği SAS Müşteri Muvaffakiyet Ödülleri’nde (SAS Customer Recognition Awards) bu yıl Türkiye’den katılan SAS kullanıcısı müşteriler dikkatleri üzerine çekti. SAS Türkiye’nin müşterileri QNB Finansbank, Migros Türkiye ve İGA İstanbul Havalimanı müsabakada farklı kategorilerde toplam 4 ödül kazanarak büyük bir muvaffakiyet sergilediler. SAS Türkiye’nin iş ortağı Linktera da Yılın Seçkin İş Ortağı Ödülü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıl boyunca öne çıkan katkıları için müşteri ve iş ortaklarına verilen mükafatlar müşterileri ve iş ortaklarını kutlamanın yanı sıra örnek projelerini tüm dünyaya duyurma imkanı da sunuyor. Mükafatları kazananlar SAS’ın 11-14 Eylül tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen SAS Explore 2023 etkinliğinde duyuruldu. Birincilik mükafatı kazanan firmalar aktiflikte kendilerini ve çalışmalarını tanıtma fırsatı buldular. 

 

4 Müşteri Muvaffakiyet, 1 İş Ortağı Ödülü

 

Türkiye’den SAS müşterilerinin ve iş ortağının kazandığı mükafatların kategorileri şunlar: 

 

  • Yılın Yenilikçi Sorun Çözen Mükafatı (Innovative Sorun Solver) – QNB Finansbank
  • Yılın Yatırım Getirisi Yıldızı Mükafatı (ROI Rock Star) – Migros
  • Yılın En Âlâ Çıkış Yapanı Mükafatı (Rookie of the Year) – Migros
  • Yılın Meraklı Düşünürü Mükafatı (Curious Thinker) – İGA İstanbul Havalimanı 
  • Yılın Seçkin İş Ortağı Mükafatı (Distinguished Partner) – Linktera

 

QNB Finansbank – Finans Dalında Dikkat Cazip Bir Başarı

 

Türkiye finans dalında yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken QNB Finansbank süratli dijitalleşme sürecinin getirdiği dolandırıcılık olaylarındaki artışa en tesirli korunma formülleriyle karşılık vermek ve müşteri memnuniyetini artırmak maksadıyla SAS Fraud Management tahlilini kullanmaya başladı. Uygulamanın kullanılmasından sonra suistimal teşebbüsleri tesirli bir biçimde önlenirken, müşteri memnunluğu ve banka prestijinin da arttığı gözlendi. Uygulamanın bir öteki yararı da manuel iş yüküne yeni yük getirmeden müşteri bilgilendirme ve onay basamaklarının artması oldu. 

 

Migros – Şahsileştirilmiş Müşteri Tecrübesi, Düzgün Getiri İle Sonuçlandı

 

Perakende bölümünün güçlü oyuncusu Migros Türkiye, kampanya verimsizliklerini gidermek, uygun kanallardan şahsileştirilmiş bildiriler iletmek ve sadakat programının aktifliğini artırmak için pek çok pazarlama kanalında kullanılabilen SAS 360 Engage Digital ve Engage Direct tahlillerini kullandı. Uygulamaların kullanılması sonrasında Money Gold programı üyeliğinde %33, satışlarda ise %40 artış yaşandı. Ticari Kartlar programı, üyelerin %23’ünün birinci alışverişlerini yapmalarını sağlayarak satışlarda %35 artış gerçekleştirildi. 

 

Migros Türkiye, Yılın Yatırım Getirisi ve En Yeterli Çıkış Yapanı mükafatlarını ise kişiselleştirilemiş müşteri tecrübesi çalışmalarında SAS CI360 modüllerinin sunduğu fonksiyonları faal biçimde kullanarak tesirli ve verimli kampanyalar oluşturması sayesinde kazandı. SAS uygulamaları ile Migros Türkiye, uygun müşteri kümelerini tam olarak hedefleyebiliyor, onlarla hakikat vakitte bağlantı kurabiliyor ve en uygun kanalların kullanılmasını sağlayabiliyor. 

 

İGA İstanbul Havalimanı – Yeni Jenerasyon Havaalanına Yenilikçi Çözümler

 

Derin bir müşteri ve yolcu tecrübesine sahip, yeni kuşak bir havalimanı olan İGA İstanbul Havalimanı, karmaşık datalar içerisinde ve çoklu dijital kanallı yapısında gerçek bireye gerçek vakitli olarak hakikat teklifi sunabilme yeteneği kazanmak için SAS tahlillerini tercih etti. Firma, şahsileştirilmiş tahliller sunmak için yolcuların davranışsal, işlemsel ve bildirimsel bilgilerini tahlil ettiği mikro muhtaçlık idaresi ve otomasyonu hayata geçirdi. Burada tahlil ortağı olarak SAS devreye girdi. SAS uygulamaları ile farklı kaynaklardan gelen müşteri datalarına dayalı modeller geliştirdi. Yeni uygulama ile müşterilerine SAS tahlilleriyle yürütülen teğe bir ve şahsileştirilmiş bir tecrübe sunar hale geldi. SAS firmaya üç temel alanda proaktif tahliller sunma imkanı veriyor: 

Kişiselleştirme, davranışsal teklifler ve segmentlere ve özel gereksinimlere nazaran uyarlanmış tahliller. 

İGA İstanbul Havalimanı, SAS’ın VIYA, ID, ESP ve CI360 Digital eserlerini kullanıyor. 

 

Linktera – Sonuçları Beklentileri Aşan Bir İşbirliği

 

Linktera sunduğu tahlillerle Türkiye finans bölümüne kıymet katan bir şirket olarak rekabet avantajı elde etmek için ileri analitikten yararlanmanın artan kıymetini biliyor. SAS’ın dala özel uyarlanmış, güçlü bir eser ve tahlil paketi sunarak karar alma süreçlerini güzelleştirme, operasyonları optimize etme ve bilgiye dayalı içgörülerin gücünden yararlanma marifetleri nedeniyle SAS ile işbirliğine gitme kararı aldı. Firma, SAS ile iştirakinin beklentilerinin ötesinde sonuçlar verdiğini söylüyor. SAS’ın farkını, “ürün satışından çok kapsamlı bir ekosistem sağlama konusundaki kararlılığı” kelamlarıyla pahalandırıyor. SAS’ın son teknoloji analitik tahliller sunmakla kalmayıp birebir vakitte çeşitli etkinlikler düzenleyerek potansiyel iş ağlarını genişletme fırsatları sunduğu da firmanın vurguladığı bir öbür bahis.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen