Sal. Nis 30th, 2024


realme 11 Pro Serisi’nde güç ve estetikte Matteo Menotto dokunuşu

 

realme, 11 Pro Serisi dizaynını Gucci önceki tasarımcısı Matteo Menotto’nun katkılarıyla gerçekleştirdi. Gündoğumu Beji, Vaha Yeşili, Astral Siyah seçenekleri ve üst seviye tasarımı ile realme 11 Pro Serisi, teknoloji ve lüks dokunuşu bir arada vadediyor.

 

Dünyanın en süratli büyüyen akıllı telefon markası, realme 11 Pro Serisi’ni dünyanın en düzgünleri Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ın yer aldığı reklam sineması ile tanıttı. Yılın amiral gemisi olarak konumlandırılan realme 11 Pro Serisi, yakınlaştırma kapasitesi ile ihtilal niteliğinde taşınabilir fotoğrafçılık tecrübeleri sağlamakla kalmıyor, birebir vakitte realme Tasarım Stüdyosu ve Gucci evvelki dizayncısı Matteo Menotto’nun katkılarıyla yaratılan inanılmaz tasarımı ile kullanıcılarını yepisyeni bir tecrübeye çağırıyor. 11 Pro Serisi Gündoğumu Beji, Vaha Yeşili ve Astral Siyah olmak üzere, üç renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. 

 

Güçlü performans ve şık dizaynın birleşimi: realme 11 Pro Serisi 

 

“Dare to leap” fikrini benimseyen realme, lüks markaların üst seviye tasarım ve işçiliğini dünyanın dört bir yanındaki gençlerle buluşturmak hedefiyle, realme Tasarım Stüdyosu ve Gucci’nin evvelki baskı ve dokumacılık dizayncısı Matteo Menotto, realme 11 Pro Serisi için özel bir dizayna ortaklaşa imza attılar.

 

Matteo Menotto, çantalar ve öbür dokumacılık eserleri için moda baskı dizaynları yaratmasıyla tanınır. Tanınan ögelerden ve sanatsal mirastan ilham alarak özgün bir bakış açısıyla yaratıcı çalışmalara yeni imkanlar açıyor. Baskı modası ve cep telefonu dizaynının birleşimi “Moda Şehri” Milano’dan ilham alıyor. Milano’nun moda kültürü, temel mizacı ve sanatsal atmosferi eşsiz bir estetik ve tasarım ilhamına yer sağlıyor. realme 11 Pro serisinin yuvarlak formlu kamera modülü tasarımı yükselen güneşe benziyor, ortadaki sarı çizgi uzaklara uzanan bir yolu sembolize ederken, bej vegan deri caddenin her iki tarafındaki güneşin rengini somutlaştırarak Milano’da güneşin doğduğu hoş anı eksiksiz bir halde sunuyor.

 

realme 11 Pro Serisinin ardındaki özel vegan deri tasarımı, premium çantalardan ve premium otomobil iç dizaynlarından el üretimi 3D dikişler ve premium otomobil iç dizaynlarından elde edilen 3D dokuma dokusu üzere üst seviye deri çantalardan ve kamera çantalarından türetilmiştir. 

 

Farklı tarzlar için üç çarpıcı renk

realme 11 Pro Serisi, genç kuşakların estetik gereksinimlerine hitap eden, modaya uygun tasarımı ve renk seçenekleri ile öne çıkıyor. realme 11 Pro+ 5G,  Gündoğumu Beji, Vaha Yeşili ve Astral Siyah olmak üzere üç renk seçeneğini, realme 11 Pro 5G  ise Gündoğumu Beji ve Astral Siyah  renk seçeneklerini  kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

 

realme teknolojiyi estetik tasarımı ile sunuyor

Moda trendlerine uygun estetik dizaynının yanı sıra realme 11 Pro Serisi, amiral gemisi imaj standardına bağlı kalarak “amiral gemisi imajlarının yaygınlaştırılması” istikametinde kıymetli bir adım atıyor. realme 11 Pro+ 5G, 200MP SuperZoom Kamera ve Otomatik Yakınlaştırma modu, SuperOIS, Ay Modu, Muhteşem Küme Portresi ve daha fazlası üzere bir dizi kamera özelliği ile birlikte geliyor.

 

 

realme hakkında: 

realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarında fark yaratan global bir tüketici teknolojisi şirketidir. realme, üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen dizaynlara sahip bir dizi akıllı telefon ve hayat şekli teknolojisi aygıtını erişilebilir fiyatlarla tüketicilere sunmaktadır. 

 

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan ve “Dare to Leap” ruhuyla hareket eden realme, yalnızca beş yıl içinde dünya çapında 30 pazarda birinci 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline geldi. realme, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcıya sahip.  

Marka ve eserlerle ilgili daha ayrıntılı bilgiye ise www.realme.com adresinden ulaşılabilir.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen