Çar. May 1st, 2024

  • Schneider Electric, bu yıl ikincisini düzenlediği Schneider Electric Sürdürülebilirlik Tesir Mükafatları ile sürdürülebilirlik alanında global çapta güzel örnekleri teşvik etmeyi amaçlıyor.
  • Bu yıl şirketin iş ortaklarının yanı sıra müşterileri, tedarikçileri ve kanal ortaklarının da iştirakine açık olan ödül programına müracaatlar 17 Kasım 2023’e dek sürecek.
  • Yeni müracaat kriterleri, şirketlerin Strateji Oluşturma, Dijitalleşme ve Karbonsuzlaştırma konusunda daha entegre bir yaklaşım sunmalarını sağlayacak. 

Enerji idaresi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, Schneider Electric Sürdürülebilirlik Tesir Ödülleri’nin ikincisi için müracaat sürecini başlattı. Ödül programı, Schneider Eletric’in iş ortağı ekosisteminin daha sürdürülebilir ve elektrikli bir dünya yaratma konusundaki katkılarını onurlandırmak üzere birinci defa geçen yıl başlatılmıştı. Bu yıl şirket, programın kapsamını müşterileri, tedarikçileri ve kanal ortaklarını da içerecek biçimde genişletiyor. Seçim kriterleri de operasyonların elektriklendirilmesi ve dijitalleştirilmesi yoluyla net sıfır gayelerine ulaşmaya yönelik daha geniş gayretleri ele alacak halde güncellendi. Müracaatlar ise 17 Kasım 2023 tarihine kadar açık olacak ve ödül programının kazananları Nisan 2024’te açıklanacak.  

Sürdürülebilirlik eforlarını teşvik etmek üzere bu ödül programının kıymet taşıdığına değinen Schneider Electric Güç Eserlerinden Sorumlu Lider Yardımcısı Rohan Kelkar; “Net sıfıra giden yolu hızlandırmaya yönelik çalışmalarımızda tüm ekosistemimizle birlikte yol alıyoruz. Bu doğrultuda Sürdürülebilirlik Tesir Ödüllerimizi bu yıl iş ortaklarımızın yanı sıra müşterilerimiz ve tedarikçilerimizi de kapsayacak halde genişletmekten memnunluk duyuyoruz. Böylelikle çok daha geniş bir alanda, daima birlikte yarattığımız somut etkiyi güçlendirecek ve onurlandıracağız” dedi.

Bu yıl tanıtılan yeni ödül kategorileri ise şunlar:

  • “Müşterilerime Etki”: Müşterilerinin karbonsuzlaştırma amaçlarına ulaşmalarını sağlayarak sürdürülebilir liderlik sergileyen iş ortaklarını ödüllendirme
  • “İşletmeme Etki”: Kendi operasyonlarını karbonsuzlaştırmada sürdürülebilirlik liderliği sergileyen müşterileri ödüllendirme
  • “Büyük yahut Orta Ölçekli Tedarikçiler için İşletmeme Etki”: Schneider Electric liderliğindeki bir teşebbüs olan ve 2025 yılına kadar şirketin en büyük 1.000 global tedarikçisinin operasyonel karbon emisyonlarını yarıya indirmeyi amaçlayan Sıfır Karbon Projesi’ne katılan tedarikçileri ödüllendirme

Aynı vakitte Schneider Electric, ödül seçim kriterlerini daha entegre bir yaklaşımla güncelledi. Ödül programı, iştirakçilerin elektrifikasyon ve karbonsuzlaştırma uğraşlarına odaklanmaya devam ederken, tıpkı vakitte Strateji, Dijitalleştirme ve Karbonsuzlaştırma hareketleri yoluyla Elektrik 4.0 odaklı bir geleceği yaratma uğraşları da daha geniş bir formda ele alıyor. Buna güç verimliliğinin artırılması ve dijital araç ve teknolojilerin uygulanmasının yanı sıra başka tesir ve yenilik örnekleri de dahil. 

Başvurular 17 Kasım’a dek sürüyor

Schneider Electric Sürdürülebilirlik Tesir Mükafatları müracaatları için son tarih 17 Kasım 2023 olarak açıklandı. Tüm adaylar, global ödül için değerlendirilmeden evvel bölgesel finaller için kısa listeye alınacak. Global finalistler ise Nisan 2024’te açıklanacak. Ödül sahipleri, bu platformla itibarlarına katkı sunan ve yeni iş fırsatları yaratabilecekleri global bir tanınırlık kazanıyor.

2023 Sürdürülebilirlik Tesir Ödülleri’ne dünyanın dört bir yanındaki kanal ortaklarından toplam 241 müracaat yapıldı ve bunlardan altı global kazanan, öncü inovasyon ve karbonsuzlaştırma gayretleri için ödüllendirildi. 

2024 Sürdürülebilirlik Tesir Mükafatları, Schneider Electric’in daha sürdürülebilir bir gelecek sunmak için kapsamlı iş ortağı ekosistemini güçlendirmeyi amaçlayan Sürdürülebilirlik İçin İş İştiraki teşebbüsünün çalışmalarına güç katacak. Bu kapsamda Schneider Electric ayrıyeten, dünya genelindeki şirketlerin karbonsuzlaştırma seyahatlerini hızlandırmaları için fiyatsız bir eğitim kaynağı olan Schneider Electric Sürdürülebilirlik Okulu’nu da hayata geçirmişti.

 

Schneider Electric Hakkında

Schneider’in hedefi herkesin enerji ve kaynaklardan en âlâ biçimde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir. Schneider Electric’te biz buna Life Is On diyoruz.

 

Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

Dijital dönüşümü teşvik etmek gayesiyle kullanım döngüsünün tamamında dünya başkanı süreç ve güç teknolojilerini, uç nokta – bulut irtibat eserlerini, denetimleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; meskenler, binalar, bilgi merkezleri, altyapı ve kesimlerde entegre şirket idaresini mümkün kılıyoruz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen