Cum. May 3rd, 2024


Taksit Market ve Mindsite’tan 
Tüketici Dostu İş Birliği

Fibabanka’nın kurum içi girişimcilik programıyla ortaya çıkan e-ticaret platformu Taksit Market, Finberg’ten yatırım alan Mindsite iş birliğiyle tüketici dostu bir adım daha attı. Böylelikle Taksit Market, tüketici davranış ve beklentilerini anlık olarak takip edebilmenin yanı sıra kısa ve uzun vadeli planlarını müşterilerinin beklentilerine nazaran şekillendirebilecek.

Fibabanka’nın kurum içi girişimcilik projesi olarak doğan, teknolojiden kozmetiğe, otomotivden ofis materyallerine kadar birçok kategoride Fibabanka Alışgidiş kredisiyle 24 aya varan vade ve faizsiz kredi fırsatlarla alışveriş imkânı sağlayan Taksit Market; Türkiye’nin birinci fintek odaklı teşebbüs sermayesi Finberg’ten aldığı yatırımın akabinde çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. 

Taksit Market, satışını yaptığı eser kategorilerinin anlık durumunu çarçabuk takip edebilmek; marka, müşteri ve rekabet idaresini kolaylaştırarak tüketicilere en avantajlı fırsatları sunabilmek için Finberg’ten de yatırım alan bir öbür teşebbüs olan e-ticaret analitiği platformu Mindsite ile iş birliği yaptı. 

Taksit Market Kurucusu ve CEO’su Onur Özdemir konuyla ilgili şunları söyledi: “Başlangıçta sonlu kategori ile katıldığımız e-ticaret dünyasında ilgimiz, süratimiz, tüketici ile birebir bağlantımız sayesinde kısa müddette çok güzel bir müşteri memnuniyeti sağladık. Artık Taksit Market’i geleceğin savlı bir e-ticaret oyuncusu olmaya hazırlarken, adımlarımızı bu özelliklerimizi koruyarak atmak konusunda kararlıyız. Mindsite iş birliği bu açıdan bizler için çok pahalı. Ayrıyeten Finberg’ten yatırım alan iki teşebbüs olarak tıpkı ekosistemi paylaşmanın da memnunluğunu yaşıyoruz. Bu adım planlamalarımızı daha sağlıklı yapmamız ve müşteri memnuniyetimizi sürdürülebilir kılmamız için fırsatlar sunacak. İş birliğimizin hem bizler hem de tüketiciler için yararlı olmasını diliyorum.”

Mindsite Kurucu ve CEO’su İsmail Arapzade ise niyetlerini şöyle lisana getirdi: “Mindsite olarak, manalı ve gerçek vakitli data edinmenin güç olduğu e-ticaret kanalında satış yapan markalara, yol gösteren data setleri ve aksiyon alınabilir pazar içgörüleri sağlıyoruz. Eserlerin fiyat, bulunurluk, görünürlük, içerik doğruluğu, yorum ve puanlama tahliline yönelik sunduğumuz hizmetlerle, Taksit Market’in müşteri memnuniyetini uzun vadede muhafazaya devam edeceğine gönülden inanıyorum. Sunduğumuz bilgilerle uzun periyotlu stratejilerine ışık tutabilmekten ve tıpkı ekosistemi paylaşmaktan memnunluk duyuyoruz.”

Taksit Market Hakkında:

Taksit Market; Fibabanka’nın yüzde 100 iştiraki olarak kurulmuş bir kurumsal teşebbüs sermayesi şirketi olan Finberg AŞ. ve Türkiye’nin e-ticaret alanında esaslı şirketlerinden birisi olan Nethouse Ltd. Şti. iştirakinde hizmet veren bir e-ticaret sitesidir. Klasik bir e-ticaret sitesinden farklı olarak vizyonunu ödeme araçları çeşitliliği üzerine kurgulamakta olan TaksitMarket.com’dan bugün sanal POS ve 24 aya varan taksitli alışveriş kredisi ile alışveriş yapılabilmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen