Çar. May 1st, 2024

Samsung’un uzun bir zamandır beklenen Galaxy S23 FE akıllı telefonu resmi olarak tanıtıldı. Galaxy S23 FE, FE (Fan Edition) cihazlardan bekleyebileceğimiz gibi üst seviye özelliklere ve amiral gemilerine oranla daha makul bir fiyata sahip.

Telefonun özelliklerine geçmeden önce fiyatından bahsetmekte yarar var. Samsung, bir önceki Fan Edition telefonu olan S21 FE için 699 dolarlık bir fiyat etiketi belirlemişti. Ama S23 FE, herkesi şaşırtan bir fiyat etiketi ile geliyor: 599 Dolar. Yani S23 FE, S21 FE’ye göre daha da uygun bir fiyatla piyasada olacak.

Samsung, Galaxy S23 FE’de 6,4 inç büyüklüğünde, 120Hz bir OLED ekran kullanıyor. Ayrıca telefonun IP68 sertifikası da dikkat çekiyor. Bu özellik, Galaxy A serisi orta seviye cihazlara düştüğünüzde elde edemeyeceğiniz bir şey.

S23 FE, 8 GB RAM ve mevcut 8 Gen 2’nin tam bir nesil gerisinde olan, önceki nesil Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile birlikte geliyor. Telefonun arka panelindeki 50 megapiksel ana ve 12 megapiksel ultra geniş kameraları tamamlamak için 8 megapiksel telefoto kamera kullanılmış. Bu özelliklerden herhangi birini orta sınıfta bulmak pek kolay değil.

Telefonun 4.500mAH kapasiteli bataryası, 25W hızlı şarj desteğine sahip. Ayrıca S23 FE, kablosuz şarj imkanı da sunuyor.

Galaxy S23 FE’yi nane, krem, grafit, çivit mavisi ve mor renklerde satın almak mümkün.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen