Cts. May 4th, 2024


VODAFONE, CUMHURİYET’İN 100. YILINDA 

ANKARA MERKEZİNİ AÇTI

 

Vodafone, Cumhuriyet’in 100. yılında Ankara’da yeni bir merkez açtı. Şirketin iş sürekliliği ve kesintisiz irtibat amacı doğrultusunda hayata geçirdiği yeni merkezin açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan gerçekleştirdi.

   

24 Ekim 2023 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, sürekli büyüme maksadı doğrultusunda yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Vodafone, iş sürekliliği ve kesintisiz bağlantı maksadı doğrultusunda Ankara’da yeni bir merkez açtı. Cumhuriyet’in 100. yılında başşehir Ankara’da kıymetli bir yatırıma imza atan Vodafone’un Ankara Merkezi, şirketin paydaş ekosisteminin genişlemesinde de kıymetli rol oynayacak. 

 

Vodafone’un Ankara’daki yeni merkezinin açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İrtibat Kurumu Lideri Ömer Abdullah Karagözoğlu, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Heyeti Lider Yardımcıları ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, şunları söyledi:

 

“Türkiye’nin dört bir yanında yapılan her yatırımın ülkemizin yalnızca ekonomik değil, tıpkı vakitte teknolojik olarak da gelişimine katkıda bulunduğuna gönülden inanıyoruz. Bu sebeple; Vodafone’un Ankara’da gerçekleştirdiği bu yeni yatırımı da çok pahalı buluyoruz. Türkiye’de birçok noktada ofisleri bulunan Vodafone’un Türkiye’mizin 100. yılında mevcudu büyüterek gerçekleştirdiği bu yatırımı yalnızca bir iş yeri olarak değil, birebir vakitte ülkemizin teknolojik dönüşümüne ve inovasyonuna katkı sağlayacak bir merkez olarak görüyoruz. Bu şekil yatırımlar, Türkiye’nin ulusal teknoloji atağı içerisinde stratejik bir ehemmiyete sahip olmakla birlikte, bilhassa 5G’ye adım adım yaklaştığımız ve bununla birlikte artık 6G’yi konuşmaya başladığımız bugünlerde, hem dala hem de ülkemize önemli katkılar sağlayacak. Bu yatırımı gerçekleştiren Vodafone’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ülkemiz ismine muvaffakiyetler diliyorum.”

 

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ise şöyle konuştu:

 

“Vodafone olarak, Türkiye’deki yatırımlarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında başkentimiz Ankara’da yeni ve daha büyük bir merkez açmanın memnunluğunu yaşıyoruz. Halihazırda ülke genelinde birçok bölge ofisimizle öncü teknolojileri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ankara’daki yeni merkezimiz, iş sürekliliği ve kesintisiz irtibat açısından stratejik ehemmiyette olacak. Kritik işlevlerimizi içeren kıymetli bir merkez olarak faaliyet gösterecek. Vodafone Ankara Merkezi, bu vilayetimizdeki yeteneklere ulaşma ve yeni bir istihdam havuzu yaratmanın yanı sıra yeniden bu vilayetimizdeki tedarikçi ağımızla yakın temasta olma ve ekosistemimizi genişletme imkânı da sunacak. Yeni merkezimizle birlikte, daima büyüme odağımızı korurken, ülke iktisadına de katkı sunmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen