Cum. May 3rd, 2024


Toplumsal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak maksadıyla muhtaçlık sahibi ailelerin çocuklarına okul kıyafeti desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Toplumsal Dayanak Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplumsal Hizmet Ekipleri’nin hane incelemelerinde gereksinim sahibi olduğu belirlenen ailelere her alanda dayanak veriliyor. Dar gelirli ailelere giysi, mesken eşyası ve Yenişehir Halk Kart ile nakdi dayanakta bulunan Yenişehir Belediyesi, çocukları da yalnız bırakmıyor. Öğrencilere kırtasiye materyali de dağıtan Yenişehir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine okul kıyafetleri de ulaştırdı.

“Toplumumuzun her bölümüne dokunabilmek ve her çocuğun potansiyeline erişebilmesini sağlamak için çalışıyoruz”

Çocuklarımızın eğitimlerine ve başarılarına odaklanabilmesi için yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Lider Abdullah Özyiğit, “Her çocuğun eğitim hakkına erişimini desteklemek ve muhtaçlık sahibi ailelerimize yardımcı olmak gayesiyle, okulların açılmasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumsal Dayanak Hizmetleri Müdürlüğü gruplarımız, titiz bir çalışma sonucunda kentimizde muhtaçlık sahibi aileleri belirledi ve bu ailelerimize dayanak sağlamaya devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizi sunarken, toplumumuzun her bölümüne dokunabilmek ve her çocuğun potansiyeline erişebilmesini sağlamak için çalışıyoruz. Bizim için kıymetli olan, eğitimde fırsat eşitliği ve toplumsal dayanışma pahalarını hayata geçirmek ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanında olmaktır.” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen