Cum. May 3rd, 2024


Anadolu Sigorta Ar-Ge Merkezi 1 Yaşında

 

Sigorta bölümünün öncü markası Anadolu Sigorta, birinci yılını tamamlayan Ar-Ge merkeziyle sigorta kesiminin dönüşümünü destekleyen teknolojileri araştırıyor ve kendi teknolojisini üretiyor. Merkez bir yılda; 13 akademik bildiriye, 13 akademik makaleye, 7 mükafata, tamamlanan 10 Ar-Ge projesine, ön onayı tamamlanmış 6 AB projesine, devam eden 1 TÜBİTAK projesine ve 3 üniversite-sanayi iş birliğine imza attı.

 

Sektörün birinci ve tek Ar-Ge merkezi dokümanlı şirketi Anadolu Sigorta hem kendi hem de sigorta kesiminin dönüşümüne öncülük eden teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Birinci yılını dolduran Anadolu Sigorta Ar-Ge merkezi, kısa müddette pek çok projeye imza attı. Bu çerçevede bir yılda, 13 akademik bildiri ve 13 akademik makale yayınlanırken, 7 ödül kazanıldı. Ayrıyeten tamamlanan 10 Ar-Ge projesi, ön onayı tamamlanmış 6 AB projesi, devam eden 1 TÜBİTAK projesi ve 3 üniversite-sanayi iş birliği de merkezin kısa müddette hayata geçirdiği muvaffakiyetler ortasında. 

Müşterilerin hem mevcut gereksinimlerini hem de gelecekteki gereksinimlerini karşılamayı hedeflediklerini söyleyen Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Korhan Kuyu şunları söyledi: “Bu doğrultuda, sistemli olarak yaptığımız müşteri beklenti ölçümlerimiz, pazar araştırmaları, global eğilimleri uygun kıymetlendirmemiz sonucunda yenilikçi eserlerle en güzel hizmeti vererek kıymetli bir rekabet avantajı yaratıyoruz. Bu bahiste dalda bir unsur imza atarak T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Yerinde Ar-Ge Merkezi evrakı ile tescillediğimiz merkezimiz çalışmalarımıza büyük güç katıyor. Bölümümüzün gelişimini sağlayacak yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeye, ülkemizi milletlerarası düzeyde temsil etmeye, teknolojik uygulamalara liderlik etmeye ve tüm bunların ışığında müşterilerimize daha güzel hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen