Çar. May 1st, 2024

Burcu Tombul, Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı

 

UPS iştiraki ve sıhhat lojistiğinde kesim önderi Bomi Group, Burcu Tombul’un Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü olarak atandığını duyurdu.

 

Eylül 2020’den bu yana Bomi Group’ta Türkiye ve Rusya Finans Lideri olarak finansal idare mevzularında etkin rol oynayan Burcu Tombul, yeni konumunda finans ve idare alanındaki engin deneyiminden yararlanarak mukavele idarelerini ve iş süreçlerini denetleyecek. Birebir vakitte Bomi Group Türkiye’nin yıllar içinde kurduğu esaslı müşteri ilgilerini sürdürmek ve geliştirmekte aktif rol oynayacak olan Tombul, Bomi Türkiye Genel Müdürü Alen Voskericyan’a bağlı olarak misyon alacak.

 

Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü Burcu Tombul, “Yeni misyonum için heyecan duyuyorum. Bomi Group ailesinin bir kesimi olarak, özveriyle çalışan gruplarımıza liderlik etmeyi, kıymetli müşterilerimizle güçlü münasebetler geliştirmeyi ve Türkiye’deki faaliyetlerimizin süregelen başarısına ve büyümesine katkı sağlamayı dört gözle bekliyorum. Birlikte, Bomi Group’un sıhhat lojistiğinde harikalık ve yenilikçilik konusundaki güçlü prestijini sürdürecek ve daha da yükselteceğiz” dedi.

 

Bomi Group, Burcu Tombul’un deneyiminin, azminin ve liderliğinin şirketin devam eden başarısına ve büyümesine katkıda bulunacağını tabir etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen