Cum. May 3rd, 2024


Dünya Kupası’nda yer alacak Türk ekipleri muhakkak oluyor

 

Büyük Finalleri İstanbul’da düzenlenecek PUBG MOBILE Dünya Kupası’nda en az bir Türk kadrosunun çaba edeceği katılaştı. Finallere giden yolda Lig Etabını 9’uncu sırada tamamlayan öbür bir Türk grubu Melise Esports ise 22 – 24 Kasım ortasında düzenlenecek Tutunma Aşaması’nda yer alacak ve İstanbul’da düzenlenecek Finallerde yarışmak için çaba edecek.

 

Dünyanın en büyük espor turnuvalarından PUBG MOBILE Dünya Kupası’nın (PMGC) Büyük Finalleri, 8 – 10 Aralık tarihleri ortasında İstanbul’da, Ülker Spor ve Aktiflik Salonu’nda düzenlenecek. Türkiye, 3 milyon dolar ödül havuzuna sahip turnuva ile dünyanın en yeterli PUBG MOBILE kadrolarını ağırlamaya hazırlanırken bu büyük tertipte tahminen, ülkemizden birden fazla espor ekibi da yer alacak.

 

S2G Esports kesin, gözler Melise Esports’ta

Geçtiğimiz yılın Dünya Şampiyonu S2G Esports, direkt PMGC Büyük Finallerinde uğraş etmeye hak kazanırken, finallere giden yol olan PMGC Lig Aşaması’nda da Türkiye’den 3 farklı espor ekibi yer aldı. Burada yarışan Bra Espor ve Next Düş, finallere katılmak için kâfi olacak başarıyı gösteremese de Küme Aşaması’nı 9’uncu sırada tamamlayan Melise Esports Tutunma Aşaması’nda çaba etmeye hak kazandı. 

Grup Aşaması’nı 4’üncü sıradan 11’e kadar olan dereceyle bitiren gruplar Tutunma Aşaması’nda gayret edecek. Toplamda 3 kümenin olacağı ve 24 grubun çaba edeceği kademenin maçları 22 – 24 Kasım tarihleri ortasında düzenlenecek. Bu basamakta birinci 16’ya kalan kadrolar ise Son Baht Elemelerine gidecek ve burayı da birinci 5’te tamamlayanlar İstanbul’da düzenlenecek Büyük Finallere katılacak. Tutunma Etabı maçları PUBG MOBILE Espor Türkiye Youtube Kanalı’ndan yayınlanacak.

 

Melise Esports son devirdeki başarılarıyla dikkat çekiyor

Daha evvel Dünya Şampiyonası deneyimi bulunmayan Melise Esports, son yıllardaki süratli yükselişiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yılın aralık ayında düzenlenen ve amatör oyuncular için profesyonel espor arenasının aralayan PUBG MOBILE Yükselen Yıldızlar turnuvasının galibi olan kadro, geçtiğimiz ay sonuçlanan 4 milyon TL ödül havuzlu 2023 PMPL Türkiye Güz Sezonu’nu da birincilikle bitirdi. Bu başarılarıyla Melise Esports, 2023 PUBG MOBILE Pro League Avrupa Güz Sezonu’nda gayret etmeye hak kazandı ve bu turnuvayı da 5’inci sırada bitirerek PMGC Lig Evresi biletinin yanı sıra 12.000 dolarlık mükafatı elde etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen