Cum. May 3rd, 2024


ESET itibarlı Uç Nokta Güvenliği raporunda “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı

 

Ödül rüzgarı ESET için 

esmeye devam ediyor 

 

Siber güvenlik alanında dünya başkanı ESET, The Forrester Wave: Uç Nokta Güvenliği 2023 4. Çeyrek” raporuna nazaran “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı.

 

ESET’in kurumsal uç nokta tahlilleri, uç nokta makûs hedefli yazılımları ve berbata kullanımları tedbire konusunda üstün muvaffakiyet göstererek, desteklenen tüm uç noktalar için sağlam taşınabilir aygıt güvenliği, aygıt idaresi ve güvenlik açığı ve yama idaresi sunuyor. Saygın bir analist firması olan Forrester, güvenlik ve risk profesyonellerine muhtaçlık duydukları yanlışsız tahlili seçme konusunda rehberlik etmek maksadıyla 25 kriterden oluşan değerlendirmesinde 13 üst seviye uç nokta güvenlik tedarikçisini titizlikle araştırdı ve tahlil etti.

 

Rapor, işletme kullanıcıları için birinci ve son savunma çizgisi fonksiyonu gören, aygıtlarını berbat gayeli yazılımlardan koruyan, makus maksatlı aksiyonları tespit edip bunlara karşılık veren ve olayları süratli ve verimli bir biçimde çözen uç nokta güvenlik tahlillerinin kritik rolünün altını çiziyor. Raporda “ESET’in farklılığının, dışarıya kapalı bir altyapıyı sürdürmesi gereken kuruluşları destekleyebilmesi olduğu” belirtiliyor. Bu da şirketin çeşitli güvenlik gereksinimlerini karşılama konusundaki kararlılığını vurguluyor.

 

Raporda ayrıyeten ESET’in, makus gayeli yazılımlara ve uç noktalardaki amaç istismarlarına karşı baskın tedbire motorlarına sahip olduğu belirtiliyor. Şirketin sunduğu taşınabilir aygıt güvenliği, taşınabilir aygıt idaresi sağlıyor ve tahlil, desteklenen tüm uç noktalar için güvenlik açığı ve yama idaresi içeriyor. 

 

ESET Eser Yöneticisi Jakub Debski şunları söyledi: “Kullanıcılarımızı ve işletmelerini en karmaşık gelişmiş tehditlere karşı korumak, ESET iş misyonumuzun temelini oluşturuyor. Günümüzün süratle gelişen dijital ortamında, işletmelerin sağlam ve son teknoloji eseri algılama ve cevap araçlarına erişmesi büyük kıymet taşıyor. Güvenlik ve risk profesyonellerinin, ESET’in yenilikçi tahlillerini seçerek, şirketlerin kendi operasyonlarına odaklanmasını sağlayan ve ESET’in birleşik XDR platformu aracılığıyla güvenliklerini kolaylaştıran yenilikçi tahlillerini seçerek kuruluşları için şuurlu kararlar verebileceklerine inanıyoruz.”

 

ESET, işletmeleri en yeni dijital güvenlik araçlarıyla güçlendirme ve gelişen siber tehditlere karşı güçlü müdafaa sağlama misyonuna kararlılıkla devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen