Sal. Nis 30th, 2024


Dell, üretkenliğinizi, iş birliğinizi ve genel olarak göz konforunuzu artırmak için tasarlanmış yepisyeni UltraSharp ve görüntü konferans monitörlerini piyasaya sürüyor.

Dell, ofiste yahut konutta çalışan profesyoneller için üretilen ve göz konforu için dünyanın birinci beş yıldız sertifikalı Dell UltraSharp 27 ThunderboltTM Hub Monitörü (U2724DE) ve Dell UltraSharp 27 Monitörünü (U2724D) tanıttı. Bu standart, dünyanın önde gelen profesyonel ve bağımsız test hizmeti sağlayıcılarından biri olan TUV Rheinland® tarafından göz konforu için geliştirilen yesyeni bir sanayi standardı olarak öne çıkıyor. Dell, bu en yüksek 5 yıldızlı derecelendirme sertifikasına sahip monitörleri piyasaya sunan birinci şirket olma özelliğini taşıyor.

Dell’in yeni UltraSharp monitörleri, göz yorgunluğunu azaltmayı amaçlayan gelişmiş görsel konfor özellikleriyle dikkat çekiyor:

  • Daha akıcı ve keskin hareketli görseller için mevcut UltraSharp monitörlerimizin yenileme suratını iki katına çıkararak 120Hz’lik bir yenileme suratı sunuluyor
  • Gelişmiş ComfortView Plus teknolojisi ziyanlı mavi ışığa maruziyeti kıymetli ölçüde azaltıyor. Evvelki kuşaklarda yüzde 50’ye varan azalma görülürken, artık yüzde 35’in altına düşürüldü.
  • Dâhilî Ortam Işığı Sensörü ortamdaki aydınlatma şartlarını algılıyor ve ekran parlaklığını ve renk tonu ayarlarını otomatik olarak yapıyor.

Yakın vakitte yapılan bir çalışma bu yeni özelliklerin kıymetini vurguluyor. Kelam konusu çalışma, ortam ışığı düzeylerine nazaran parlaklığı ayarlayan monitörlerin göz yorgunluğu belirtilerini yüzde 7 ila 17 oranında azaltabileceğini gösteriyor.Bir öbür çalışma ise mavi ışık azaltma özelliğine sahip bir monitörün, bilgisayarda 50 dakika boyunca bir araştırma yapıldıktan sonra göz yorgunluğu belirtilerini yüzde 8 oranında azaltmaya yardımcı olduğunu ortaya koyuyor. 

Yeni Dell UltraSharp 24 USB-C® Hub Monitör (U2424HE) ve Dell UltraSharp 24 Monitör (U2424H), gelişmiş göz konforu özelliklerinden ödün vermeden biraz daha küçük boyutlara sahip. Bu dört yeni monitörde bulunan ek özellikler ise şöyle:

  • Bağlantılı Üretkenlik: Geniş temas seçenekleri ortasında 90W’a kadar güç iletimi, bilgi ve görüntü sinyalleri ileten tek kablolu ThunderboltTM yahut USB-C®, süratli ve istikrarlı ağ ilişkisi için 2.5 GbE’ye kadar sağlayan RJ45, hepsi Dell UltraSharp 27 ThunderboltTM Hub Monitör ve Dell UltraSharp 24 USB-C® Hub Monitörde mevcut. Dört monitörün tamamında HDMI ve DP 1.4 irtibatı bulunuyor. 
  • Sürdürülebilirlik: Monitörler EPEAT Gold, TCO Edge, ENERGYSTAR, FSC sertifikasına sahip. Dell, EPEAT Climate+ şampiyonu olup EPEAT Climate+ unvanına sahip yeni UltraSharp 24 ve 27 monitörler (U2424H/HE ve U2724D/DE) dâhil olmak üzere bölümün en geniş monitör portföyüne sahip. Bu sertifikalar, ilgili monitörlerin, karbondan arındırma konusunda bölümün en uygun uygulamalarını karşıladığı manasına geliyor.

Dell ayrıyeten ileri seviye rahatlık, daha âlâ kameralar ve gelişmiş çoklu vazife özelliklerine sahip yeni görüntü konferans monitörlerini tanıttı. 23.8 inç, 27 inç ve 34 inç boyutlarında sunulan bu monitörler, hem Microsoft Teams hem de Zoom için onaylanmış dünyanın birinci monitörleri. Entegre kamera, hoparlör ve mikrofonlara sahip olan bu monitörler, pak bir masa ortamı sağlıyor.

Dell, bu monitörlere akıllı bir 4MP 2K QHD kamera entegre ederek düşük ışık şartlarında bile en uygun formda görünmenizi sağlıyor. Bu kamera, optimum görüntü kalitesi için AI otomatik çerçeveleme, dijital örtüşme HDR ve görüntü gürültü azaltma dayanağı ile donatıldı. Yakın yahut uzak olduğunuzu algılayan ve aygıtınızı kapatmanıza yahut Windows Hello ile oturum açmanıza yardımcı olan Dell ExpressSign-in sayesinde gelişmiş güvenlik ve süratli iş birliğinin keyfini çıkarın. Güvenliği daha da artırmak için üzerinde mekanik bir saklılık kapağı bulunuyor, böylelikle web kamerasının kullanımı manuel olarak engellenebiliyor. Eklenen bu yeni özelliklere ilaveten kamera ve hoparlörlerin artık üst kısma bariz bir halde yerleştirildiği yeni fonksiyonel dizayna sahip bu monitörler, görüntü konferans tecrübenizi bir üst düzeye taşıyor.

 

Fiyatlar ve Satış Tarihi 

  • Dell UltraSharp 24 Monitör (U2424H) 379,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışta
  • Dell UltraSharp 24 USB-C® Hub Monitör (U2424HE) 459,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışta.
  • Dell UltraSharp 27 Monitör (U2724D) 479,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışta.
  • Dell UltraSharp 27 ThunderboltTM Hub Monitör (U2724DE) 649,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışta.
  • Dell 34 Kavisli Görüntü Konferans Monitörü (P3424WEB) 949,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışta.
  • Dell 24 Görüntü Konferans Monitörü (P2424HEB) 30 Kasım’da 509,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Dell 27 Görüntü Konferans Monitörü (P2724DEB) 7 Aralık’ta 699,99 $’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen