Cts. May 4th, 2024


Kadıköy’de çocukların 100. yıl Cumhuriyet coşkusu

Kadıköy Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocuklar, 29 Ekim haftası boyunca hazırladıkları fotoğraf ve proje çalışmalarından oluşan “Atatürk’ün Çocukları 100. Yılı Kutluyor” isimli bir stant düzenledi.

Kadıköy Belediyesi Cumhuriyetimizin 100. yılını birbirinden özel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören onlarca çocuğun hazırladığı Atatürk ve Cumhuriyet temalı fotoğraf ve projelerden oluşan stant, renkli manzaralara sahne oldu. Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi fuaye alanında gerçekleştirilen stantta çocuklar ve aileler müzikler söyleyip doyasıya eğlendi, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı. 

Kadıköy Belediye Lideri Av. Şerdil Dara Odabaşı da sergiyi gezerek çocukların birbirinden hoş çalışmalarını inceledi ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Kadıköy’ün dört bir yanında büyük bir heyecan ve gururla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladıklarını söyleyen Odabaşı, “Kadıköy Belediye Lideri olarak tahminen de bu kutlamaların en anlamlısında, en güzelinde bugün sizlerle bir ortada olmanın memnunluğu içerisindeyim. Ulu Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği üzere çocuklar geleceğimizin garantisi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık misyonudur. Bizler de Kadıköy Belediyesi olarak bu insanlık misyonumuzu, çocuklarımıza eşitlik, özgürlük, çağdaşlık üzere Cumhuriyetimizin temel bedelleri rehberliğinde yerine getiriyoruz” dedi. 

Odabaşı, konuşmasında 29 Ekim günü gerçekleştirecekleri kutlamalarla ilgili de davette bulundu: “Sizleri her sene olduğu üzere bu sene de 29 Ekim’de saat 19:23’te Bağdat Caddesi, Suadiye Işıklar’dan başlatacağımız Cumhuriyet Yürüyüşümüze ve ardından saat 21:00’de Caddebostan Kıyısı Aktiflik Alanı’nda gerçekleştireceğimiz Zülfü Livaneli konserimize davet ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen