Cum. May 3rd, 2024


 

Köşklü vatandaşlar ve esnaf Çerçioğlu’na ağır ilgi gösterdi 

BAKAN ÇERÇİOĞLU KÖŞKLÜ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, Köşk ilçesinde vatandaşlarla bir ortaya geldi. Cet Tohumlarından elde edilen fidelerin dağıtımını yapan Çerçioğlu, Köşk pazarını da ziyaret etti. Köşklü vatandaşlarla buluşan Çerçioğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köşk İlçe Lideri Mehmet Güldenk de eşlik etti.

Yerel tarım eserlerinin korunmasının değerine değinen Çerçioğlu, “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Cet Tohumlarımızın çocuklarımıza kalabilmesi için her yıl milyonlarca fidenin dağıtımını yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da kesinlikle tohumluk almalarını istiyoruz. Toprakları verimli Köşk ilçemizde de vatandaşlarımızla buluşarak onları bu yıl da Cet Tohumlarından elde edilen zerzevat fideleriyle buluşturduk” tabirlerini kullandı.

Bu yıl da Büyükşehir Belediyesi tarafından kışlık marul, lahana, karnabahar ve brokoli fidesi dağıtımı yapılıyor.

Köşk pazarını da ziyaret eden Çerçioğlu’na vatandaşlar hayat pahalılığından şikâyet etti. Vatandaşlar hallerinin perişan olduğunu söylerken bir ayakkabı tamircisi günde 80-100 ayakkabı tamir ettiğini, vatandaşların yeni ayakkabı alamadığını söyledi. Vatandaşların kahve ve kahvaltı ikramlarını geri çevirmeyen Çerçioğlu, esnafa iyi işler diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen