Cts. May 4th, 2024

BAŞKAN ALTAY: “ÇUMRA APA KAMP ALANI ÖĞRENCİLERİMİZİN TOPLUMSAL VE SPORTİF FAALİYETLERİNİ DESTEKLEYEN DEĞERLİ BİR MERKEZ OLDU”

 

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Çumra’daki Apa Kamp Alanı’nda incelemelerde bulundu. Lider Altay, Apa Kamp Alanı’nın Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi öğrencilerinin toplumsal ve sportif faaliyetlerini destekleyen değerli bir merkez olduğu belirterek, “Öğrencilerimiz için en uygununu yapmaya çaba ediyoruz. Onlar için bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin Çumra’da bulunan Apa Kamp Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Çumra Belediye Lideri Recep Candan’la birlikte yapılan incelemeler sırasında kamp alanının fiziki durumu, içerisinde bulunan tesisler ve spor alanları üzerinde ayrıntılı bir kıymetlendirme yapan Lider Altay, öğrencilerin konforunu ve eğitim imkanlarını en üst seviyeye çıkardıklarını söyledi.

Başkan Altay, kamp alanının gençlere sunduğu imkanları artırarak, onların toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağladığını söz ederek şöyle devam etti:

“Selçuk Üniversitemizle yaptığımız protokolle kullandığımız kamp alanı Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi öğrencilerimizin toplumsal ve sportif faaliyetlerini destekleyen kıymetli bir merkez oldu. 34 bin 500 metrekarelik alana sahip Çumra Apa Kamp Alanı yalnızca yaz aylarında değil, yıl boyunca aktif halde kullanılacak. Öğrencilerimiz için en güzelini yapmaya uğraş ediyoruz. Onlar için bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” 

Selçuk Üniversitesi’yle yapılan iş birliğiyle; Çumra Apa Kamp Alanı’nda, Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi (LİMA) ve Bilgehane öğrencileri başta olmak üzere hafta sonları tabiat kampları, aile kampları ve izcilik kampları gerçekleştiriliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen