Cts. May 4th, 2024

BAŞKAN ALTAY ZAFER SANAYİİ’NDE ÇALIŞAN GENÇLERLE BULUŞTU

 

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisinin sabah erken saatlerde sanayi çalışanlarına yönelik düzenlediği sıcak çorba ikramını gerçekleştiren gençlerle buluştu. Sanayi esnafıyla da bir ortaya gelen Lider Altay, meclis üyesi gençlere faaliyetleri için teşekkür etti. 


Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çalışan Gençlik Meclisi’nin sanayi esnafına ve çalışanlarına yönelik aktiflikleri devam ediyor.

Esnaf ziyaretleri kapsamında Zafer Sanayii girişinde yüzlerce esnaf ve çalışanla bir ortaya gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyesi gençler, sanayi esnafına sabahın erken saatinde çorba ikramında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay da aktifliğe katılarak meclis üyesi gençlerle ve esnafla bir ortaya geldi. Sanayi çalışanlarının kent ekonomisindeki ehemmiyetine vurgu yapan Lider Altay, onların emeklerine büyük kıymet verdiklerini belirtti. Gençlerin toplumsal sorumlulukları üstlenmelerini teşvik etmeye devam edeceklerini tabir eden Lider Altay, “Büyükşehir Çalışan Gençlik Meclisimiz bu cins etkinliklerle kentteki dayanışmayı güçlendiriyor. Gençlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çalışan Gençlik Meclisi Lideri Veli Vural da çalışan gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, kendilerine her vakit takviye olan Lider Altay’a teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Anadolu Sanayii’nde de esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen