Cum. May 3rd, 2024


MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR
Milas Belediyesi vatandaşlarımıza daha aktif ve daha kaliteli hizmet sunmak için araç filosunu güçlendiriyor. 
Envanterine yeni ve çağdaş araçlar katan Milas Belediyesi en âlâ hizmeti verebilmek için ağır çalışmalar gerçekleştiriyor. 
Kamyonetler araç envanterine katıldı…
Bugün gerçekleşen araç teslim merasimi ile Milas Belediyesi araç filosuna yeni kamyonetler kattı. 2 adet 4×4 kamyonet, 4 adet çift kabin kamyonet ve 2 adet kamyonet ile araç filosu güçlendirildi.  Önümüzdeki günlerde ise 1 adet çöp aracı ve 1 adet kamyonet daha araç filosuna katılacak.
Firma yetkililerinin ve belediye ünite müdürlerinin hazır bulunduğu araç teslim merasiminde firma yetkilileri Milas Belediye Lideri Muhammet Tokat’a temsili olarak anahtar teslim ederek, çiçek takdim etti.
Araçların belediyemize ve Milas’ımıza iyi olmasını diliyorum…
Teslim alınan araçları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Milas Belediye Lideri Muhammet Tokat, daha sonra açıklamalarda bulundu. Lider Tokat; “ Bugün Belediyemizin araç filosunu kıymetli ölçüde güçlendirdiğimiz ve araçları teslim aldığımız keyifli bir anı yaşıyoruz. Belediyemizin başta Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri, Kültür ve Toplumsal İşler, Ziraî Hizmetler, İşletme İştirakler, Bayan ve Aile Hizmetleri, Paklık ve Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüklerinin araç muhtaçlıkları çerçevesinde yapmış olduğumuz alımlarla bugün itibariyle bize 8 kamyonetimiz teslim edilmiş durumda ve bu kamyonetlerimizi de ilgili müdürlüklerimize vererek onların hizmet kalitelerini arttırmaları için gerekli imkanlar sağladık. 
Temizlik İşleri için 1 aracımız, Veterinerlik Hizmetleri için 1 aracımız da şu anda hazırlanmakta önümüzdeki günlerde bu araçlarımızı da teslim alacağız. O gelen araçlarla birlikte 10 aracımızı belediyemizin araç filosuna kazandırmış durumdayız. Bu araçların Belediyemize kazandırılması için yaklaşık 9 milyon liralık harcama yapmamız gerekti. Arkadaşlarıma yanlışsız kazasız vazifeler diliyorum. Aldığımız araçların belediyemize ve Milas’ımıza iyi olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen