Paz. May 19th, 2024


David Fincher’ın başrolünde Michael Fassbender’ın yer aldığı, sinematografisini Eric Messerschmidt’in üstlendiği yeni sinemasından fragman yayınlandı. Alexis Nolent (nam-ı öteki Matz) tarafından yazılan ve Luc Jacamon tarafından çizilen, tıpkı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan sinema, acımasız bir suikastçının hayatını husus alıyor.

Michael Fassbender, maksadını kıl hissesi ıskaladıktan sonra kendisini tehdit etmeye cüret edenlerin peşinde Paris’ten Dominik Cumhuriyeti’ne ve Amerika’ya sürüklenen acımasız bir süikastçiyi canlandırıyor. Senaryosunu Andrew Kevin Walker’ın kaleme aldığı sinemada Fassbender’a Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte ve Tilda Swinton üzere isimler eşlik ediyor. Dünya prömiyerini 80. Venedik Sinema Festivali’nde gerçekleştiren The Killer, 10 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

 

The Killer Hakkında: 

Bir suikastçı, amacını kıl hissesi ıskaladığı değerli bir vazifenin akabinde, şahsî olmadığını tez ettiği memleketler arası bir intikam avıyla patronlarına ve kendine savaş açar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen